Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Γαλλία: Tα... μηδέν του Ντεμπελέ και ο εξαφανισμένος Μπαπέ

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Γαλλία: Tα... μηδέν του Ντεμπελέ και ο εξαφανισμένος Μπαπέ

bet365

Η Αργεντινή στο πρώτο ημίχρονο του τελικού με τη Γαλλία πήρε... άριστα, καθώς «εξαφάνισε» τόσο τον Κιλιάν Μπαπέ όσο και τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ονειρική εμφάνιση από την Αργεντινή στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ κόντρα στη Γαλλία! Η Αλμπισελέστε σκόραρε δις και κατάφερε να απενεργοποιήσει τα δυνατά χαρτιά του συνόλου του Ντιντιέ Ντεσάν.

Οι πρωταθλητές Νότιας Αμερικής... εξαφάνισαν τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος έκανε μόλις 11 επαφές με τη μπάλα σε 52 λεπτά παιχνιδιού (45+7)! Λιγότερες από οποιονδήποτε άλλον στον αγωνιστικό χώρο.

Από εκεί και πέρα... τραγικός ήταν και ο έτερος winger των Τρικολόρ, Ουσμάν Ντεμπελέ. Εκτός από το αφελές πέναλτι στον Ντι Μαρία είχε 0/5 κερδισμένες μονομαχίες, μηδέν επιτυχημένα τάκλιν, μηδέν πάσες κλειδιά, μηδέν ντρίμπλες, μηδέν σέντρες, μηδέν κερδισμένα φάουλ, επτά χαμένες κατοχές της μπάλας και δέχτηκε δύο ντρίμπλες. Διόλου περίεργο που ο Ντεσάν τον έβγαλε πριν καν τελειώσει το πρώτο μέρος.

Οι Γάλλοι τελείωσαν το πρώτο μέρος χωρίς τελική και χωρίς επαφή με τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Αργεντινής! Οι Τρικολόρ έκαναν την πρώτη τους τελική στο 69' με την άστοχη κεφαλιά του Κολό Μουανί.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα