Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Αφήνει την Τρικολόρ εμφάνιση, θα παίξει με «γεμάτη» μπλε στον τελικό όπως το 2018!

Γιάννης Αρώνης
Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Αφήνει την Τρικολόρ εμφάνιση, θα παίξει με «γεμάτη» μπλε στον τελικό όπως το 2018!

bet365

Η Γαλλία πιθανότατα θα αναγκαστεί να αποχωριστεί την φημισμένη Τρικολόρ της εμφάνιση ενόψει του αυριανού τελικού κόντρα στην Αργεντινή λόγω της ομοιότητας με τα σορτσάκια της Αλμπισελέστε.

Σε λιγότερες από 24 ώρες ο πλανήτης θα γνωρίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια ποδοσφαίρου, την εθνική ομάδα που θα πάρει στο σπίτι της το βαρύτιμο τρόπαιο και θα το κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Και ενώ Αργεντινή και Γαλλία κορυφώνουν την προετοιμασία τους για τον αυριανό τελικό (17.00, ΑΝΤ1), η χρωματική ομοιότητα στα σορτσάκια των δύο μονομάχων θα υποχρεώσει τους κατόχους του τροπαίου Γάλλους να κάνουν μία παρέμβαση στην εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν θα εμφανιστούν στον αγώνα του Λουσαΐλ γεμάτοι στο μπλε, δηλαδή με μπλε μπλουζάκια, σορτσάκια και κάλτσες. Αυτή η αλλαγή έρχεται σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα συνήθειές τους στο Μουντιάλ, όπου είχαν επιστρατεύσει την μπλε φανέλα, το άσπρο σορτσάκι και την κόκκινη κάλτσα σε όλα τα παιχνίδια πλην εκείνου με την Τυνησία.

Και αν πολλοί σκεφτούν ότι η εμφάνιση που φόρεσαν οι Τρικολόρ στην μοναδική τους ήττα στην διοργάνωση δεν είναι αρκετά τυχερή για να επιστρατευθεί για τον τελικό, να υπενθυμίσουμε ότι οι Γάλλοι στέφθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές πριν τέσσερα χρόνια στην Μόσχα επίσης φορώντας μόνο μπλε «πανοπλία» τότε εξαιτίας του άσπρου που υπήρχε στις στολές της Κροατίας. Παρόμοιος είναι και ο λόγος αυτή την φορά, αφού και η Αργεντινή φοράει άσπρα σορτσάκια στην βασική της εμφάνιση και αυτό πιθανόν να δημιουργούσε σύγχηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα