Μουντιάλ 2022, Μέσι: Η ποίησή του για το 3-0 σε αργή κίνηση! (vid)

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Η ποίησή του για το 3-0 σε αργή κίνηση! (vid)

bet365

Βίντεο που θες να βλέπεις ξανά και ξανά και ξανά. Ο μαγικός χορός του Λιονέλ Μέσι απέναντι στον Γιόσκο Γκβάρντιολ αποκτά άλλη αξία όταν τον βλέπεις σε αργή κίνηση.

Ο Λιονέλ Μέσι είχε κέφια και ξεδίπλωσε για ακόμη ένα βράδυ στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο την ασύγκριτη ποιότητά του. Προσφέροντας μια μαγική φάση, μια απίθανη... προεργασία για το γκολ που σέρβιρε στον Χουλιάν Άλβαρες για το 3-0 κόντρα στην Κροατία. Ένα από τα σόλο που αποθεώνουν την εξωγήινη ποδοσφαιρική του υπόσταση όσο κανενός άλλου.

Ο ταλαντούχος και εξαιρετικός συνολικά στο τουρνουά, Γιόσκο Γκβάρντιολ τα έκανε όλα σωστά. Ακολούθησε τον Λιονέλ Μέσι στον «χορό» του από τη γραμμή του πλαγίου στο ύψος της σέντρας, δεν άπλωσε το πόδι για να κάνει φάουλ κάτι που θα του στοίχιζε μια κίτρινη κάρτα, τον υποχρέωσε να αλλάξει κατεύθυνση και να γυρίσει με πλάτη στην εστία. Το σκηνικό, όμως, ανατράπηκε. Με μια δεύτερη προσποίηση, ο Μέσι «ζάλισε» τον υψηλόσωμο στόπερ της Λειψίας και εφόρμησε προς τη μικρή περιοχή από δεξιά, ολοκληρώνοντας με ασίστ το κομψοτέχνημά του.

Ένα κομψοτέχνημα που είναι ακόμα καλύτερο όταν το βλέπεις σε αργή κίνηση. Απολαύστε το:

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα