Μουντιάλ 2022, Μόντριτς: «Για εμένα δεν υπάρχει πέναλτι» (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Μόντριτς: «Για εμένα δεν υπάρχει πέναλτι» (vid)

bet365

Ο αρχηγός της Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, παρότι αναγνώρισε την ανωτερότητα της Αργεντινής αναφέρθηκε και στο... έργο του Ιταλού ρέφερι Ντανιέλε Ορσάτο χαρακτηρίζοντάς το «καταστροφή»!

Ο πολύπειρος «μαέστρος» της Εθνικής Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, παρότι παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Αργεντινής χαρακτηρίζοντας τη «δίκαια νικήτρια» του ημιτελικού μεταξύ των δύο ομάδων (3-0), «επιτέθηκε» στον Ιταλό διαιτητή του αγώνα, Ντανιέλε Ορσάτο, εκφράζοντας τα παράπονά του.

«Η Αργεντινή ήταν δίκαιος νικητής του αγώνα, ήταν καλύτερη, άξιζε να κερδίσει, αλλά αυτά τα πράγματα πρέπει να αναφερθούν, γενικά δεν το κάνω, αλλά σήμερα πρέπει να γίνουν», ανέφερε ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης. «Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτητές, αλλά αυτός είναι ένας από τους χειρότερους. Δεν μιλάω μόνο γι αυτό το ματς. Είναι καταστροφή. Για μένα δεν υπάρχει πέναλτι».

«Παρόλα αυτά, δεν θέλω να μειώσω την Αργεντινή. Το πέναλτι μας σκότωσε. Πρέπει να ανακάμψουμε για την τρίτη θέση και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», πρόσθεσε αφήνοντας στο τέλος ένα μήνυμα στον Μέσι: «Του εύχομαι καλή τύχη στον τελικό, έχει μεγαλεία».

Θυμίζουμε ότι στο 33ο λεπτό του αγώνα ο Χουλιάν Άλβαρες βγήκε τετ α τετ και κέρδισε πέναλτι από τον Λιβάκοβιτς, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Λιονέλ Μέσι και δεν λάθεψε.

Εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Μόντριτς:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα