Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Κροατία: Ο Μέσι νίκησε από την άσπρη βούλα τον... πεναλτάκια Λιβάκοβιτς και ξεπέρασε τον Μπατιστούτα (vid)

Newsroom
Μετά από λάθος του Μόντριτς στη μεσαία γραμμή και μαγική μπαλιά του Φερνάντες ο Χουλιάν Άλβαρες βγήκε τετ α τετ, κέρδισε πέναλτι από τον Λιβάκοβιτς, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λιονέλ Μέσι. Ο αρχηγός της Αλμπισελέστε έφτασε τα έντεκα γκολ σε Μουντιάλ και ξεπέρασε τον Μπατιστούτα.

Ο Λιονέλ Μέσι για ακόμα μια φορά άνοιξε το σκορ σε ματς της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ! Στο 33' ο Λούκα Μόντριτς έχασε τη μπάλα στο κέντρο, ο Έντσο Φερνάντες έβγαλε φανταστική πάσα, ο Χουλιάν Άλβαρες βγήκε τετ α τετ και κέρδισε πέναλτι από τον Λιβάκοβιτς. Ο αρχηγός της Αλμπισελέστε ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον «πεναλτάκια» κίπερ της Χρβάτσκα με τρομερό χτύπηκαν και έκανε το 1-0.

Ο 35χρονος σούπερ σταρ με το πέμπτο του γκολ σε έξι εμφανίσεις του στο Κατάρ έφτασε τα έντεκα σε Μουντιάλ, ξεπέρασε τον Μπατιστούτα και είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Αργεντινής στη διοργάνωση. Ο Μέσι έπιασε τον Μπαπέ στον πίνακα των σκόρερ του τουρνουά με πέντε γκολ.