Μουντιάλ 2022: Τα... νούμερα της Τσέλσι βγάζουν Παγκόσμιο Πρωταθλητή!

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Τα... νούμερα της Τσέλσι βγάζουν Παγκόσμιο Πρωταθλητή!

bet365

Η τρελή σύμπτωση που βγάζει νικητή Μουντιάλ μέσα από τους... αριθμούς φανέλας των παικτών της Τσέλσι!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, με τις Αργεντινή, Κροατία, Γαλλία και Μαρόκο να μάχονται για την κατάκτηση του σπουδαιότερου τροπαίου.

Ειδικοί αναλυτές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, προπονητές, μέχρι και αλγόριθμοι έχουν επιστρατευτεί για να δώσουν τη δική τους οπτική πάνω στο ερώτημα του νικητή της διοργάνωσης, όμως τελικά φαίνεται πως η απάντηση κρύβεται στα... νούμερα φανέλας της Τσέλσι!

Μια ανασκόπηση στο παρελθόν άλλωστε αρκεί για να το επιβεβαιώσει! Το 2010 ο Μάτα φορούσε το νούμερο... 10 στην Τσέλσι και κατέκτησε με την Ισπανία το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το ίδιο συνέβη και με τις περιπτώσεις των Σίρλε και Ζιρού που το 2014 και το 2018 φορούσαν τους αριθμούς «14» και «18» στην Τσέλσι αντίστοιχα, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο με τις Γερμανία και Γαλλία.

Η.. τρελή σύμπτωση οδήγησε πολλούς να αναζητήσουν ποιος φοράει τώρα το Νο. 22 στην Τσέλσι και αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, με τα σημάδια αυτή τη φορά να δείχνουν Ζίγιεχ και Μαρόκο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα