Μουντιάλ 2022, Ιμπραΐμοβιτς: «Είναι γραφτό ο Μέσι να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Νίκος Κικίδης
Μουντιάλ 2022, Ιμπραΐμοβιτς: «Είναι γραφτό ο Μέσι να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο»

bet365

Ο Ιμπραΐμοβιτς εμφανίστηκε σίγουρος πως το τρόπαιο του Μουντιάλ θα καταλήξει στα χέρια του Μέσι, ενώ έδωσε τη δική του οπτική πίσω από το θέμα της αποχώρησης του Κριστιάνο από τη Γιουνάιτεντ.

Πεπεισμένος πως το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα καταλήξει στα χέρια του Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Gazzetta Dello Sport», ο Σουηδός επιθετικός τόνισε πως είναι γραφτό για τον Αργεντινό να κατακτήσει το Μουντιάλ στο δικό του Last Dance και να χαρίσει τη σπουδαιότερη κούπα στην πατρίδα του έπειτα από αναμονή 36 ολόκληρων χρόνων.

«Νομίζω ότι έχει γραφτεί ήδη το ποιος θα το κερδίσει και ξέρετε ποιον εννοώ. Νομίζω ότι ο Μέσι θα σηκώσει το τρόπαιο, είναι γραφτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζλάταν, προτού τοποθετηθεί και πάνω στο θέμα της αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστηρίζοντας πως δεν θα μάθουμε ποτέ την αληθινή ιστορία..

«Νομίζω ότι δεν θα μάθουμε ποτέ την πραγματική ιστορία πίσω από την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Λένε αυτό που θέλουν να πουν, εκείνος λέει αυτό που χρειάζεται για να προστατέψει τον εαυτό του, μετά έχεις τον προπονητή που λέει όλα αυτά τα πράγματα για να προστατέψει τον εαυτό του.

Και έπειτα το κλαμπ λέει ότι ''θα σας πω εγώ τι συνέβη στα αλήθεια''. Όλοι είναι προσεκτικοί με την εικόνα τους. Για μένα η καλύτερη εικόνα είναι να είσαι ο εαυτός σου. Την αληθινή ιστορία πάντως δεν θα τη μάθουμε» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα