Μουντιάλ 2022, Κροατία: Με τις ευλογίες γνήσιας Βαλκάνιας μάνας οι Κροάτες κόντρα στη Βραζιλία, σταύρωνε τους παίκτες του Ντάλιτς (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Κροατία: Με τις ευλογίες γνήσιας Βαλκάνιας μάνας οι Κροάτες κόντρα στη Βραζιλία, σταύρωνε τους παίκτες του Ντάλιτς (vid)

bet365

Η Κροατία έβγαλε νοκ άουτ τους αξιόμαχους Ιάπωνες στη φάση των «16» και σήμερα (9/12, 17:00) αντιμετωπίζει τη Βραζιλία έχοντας στο πλευρό της όλο το έθνος που επιστρατεύουν όλα τα μέσα για να βοηθήσουν τους παίκτες του Ντάλιτς.

Η Βραζιλία ήταν εκκωφαντική κόντρα στη Νότια Κορέα και πήρε την πρόκριση με εμφατικό τρόπο επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί. Από πλευράς της η Κροατία χρειάστηκε τα πέναλτι για να λυγίσει την αξιόμαχη Ιαπωνία. Οι δυο τους διαστραυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα στις 17:00 για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Κατάρ.

«Με τη βοήθεια του Θεού κόντρα στη Βραζιλία μέχρι τον μεγάλο ημιτελικό του Μουντιάλ!», είναι η λεζάντα σε βίντεο που ανάρτησε σελίδα φιλάθλων της εθνικής ομάδας της Κροατίας.

Και τι δείχνει το βίντεο;

Μα μια κυρία να στέκεται μπροστά στην τηλεόραση, κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Κροατίας [πιθανότατα στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ιαπωνία στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης] και να σταυρώνει κάθε έναν παίκτη της ενδεκάδας του Ζλάτκο Ντάλιτς!

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα