Μουντιάλ 2022, Διευθύνων Σύμβουλος της διοργάνωσης μετά τον θάνατο ενός ακόμη εργάτη: «Ο θάνατος είναι φυσικό κομμάτι της ζωής»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Διευθύνων Σύμβουλος της διοργάνωσης μετά τον θάνατο ενός ακόμη εργάτη: «Ο θάνατος είναι φυσικό κομμάτι της ζωής»

bet365

Ο Νασέρ Αλ Κατέρ, Διευθύνων Σύμβουλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, επιβεβαίωσε στο «Reuters» ότι ένας ακόμα εργάτης έχασε τη ζωή του χωρίς να δώσει λεπτομέρειες και δήλωσε μάλιστα ψυχρά ότι «ο θάνατος είναι φυσικό μέρος της ζωής».

Το «The Athletic» ανέφερε την Τετάρτη (7/12) ότι ένας Φιλιππινέζος εργάτης πέθανε αφού «γλίστρησε από τη ράμπα ενώ περπατούσε δίπλα στο όχημα και έπεσε με το κεφάλι στο σκυρόδεμα», έχοντας αναλάβει να επισκευάσει τα φώτα σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στο Sealine Resort, το κέντρο προπόνησης της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας. Η λίστα της ντροπής των θανάτων στο Κατάρ μεγάλωσε.

Ο Νασέρ Αλ Κατέρ, διευθύνων Σύμβουλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, επιβεβαίωσε στο «Reuters» ότι ένας εργάτης έχασε τη ζωή του χωρίς να δώσει λεπτομέρειες και δήλωσε ότι «ο θάνατος είναι φυσικό μέρος της ζωής»!

«Ο θάνατος είναι φυσικό μέρος της ζωής, είτε είναι στη δουλειά, είτε στον ύπνο σου», είπε συγκεκριμένα, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το ρεπορτάζ «Athletic». «Είμαστε στη μέση ενός Μουντιάλ. Και έχουμε ένα επιτυχημένο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο θέλετε να μιλήσετε τώρα;», πρόσθεσε!

«Εάν η έρευνα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας, η εταιρεία θα υπόκειται σε νομικές ενέργειες και αυστηρές οικονομικές κυρώσεις», δήλωσε ένας άλλος κυβερνητικός αξιωματούχος του Κατάρ. «Το ποσοστό των εργατικών ατυχημάτων μειώνεται σταθερά στο Κατάρ αφότου εισήχθησαν αυστηρά πρότυπα υγείας και ασφάλειας και εντατικοποιήθηκε η επιβολή», πρόσθεσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα