Μουντιάλ 2022, Γουόκερ: «Δεν είναι Αγγλία-Μπαπέ, είναι Αγγλία-Γαλλία»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Γουόκερ: «Δεν είναι Αγγλία-Μπαπέ, είναι Αγγλία-Γαλλία»

bet365

Ο ευρωπαϊκός «τελικός» Αγγλίας και Γαλλίας για μια θέση στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι προ των πυλών και ο πολύπειρος αμυντικός των «τριών λιονταριών» Κάιλ Γουόκερ ρίχνει τους τόνους σχετικά με την επικείμενη «μονομαχία» του με τον Κιλιάν Μπαπέ.

Γαλλία και Αγγλία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε έναν από τους πιο δυνατούς προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου το προσεχές Σάββατο (10/12). Οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές έχουν στη διάθεσή τους κανονικά τον 23χρονο σούπερ σταρ τους, Κιλιάν Μπαπέ, που ταλαιπωρήθηκε από μικροενοχλήσεις στον αστράγαλο και ο Κάιλ Γουόκερ που θα είναι από τα βασικά πρόσωπα στην αποστολή «εξολόθρευσής» του, παραμένει ήρεμος.

«Καταλαβαίνω ότι αυτή η μονομαχία τραβάει την προσοχή» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου. «Και καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω για να τον σταματήσω. Είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις, αλλά δεν υποτιμώ τον εαυτό μου. Έχω αντιμετωπίσει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά πρέπει να μπω σε αυτό τη μάχη νομίζοντας ότι είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα.

Πρέπει να σέβεσαι τον Μπαπέ, αλλά όχι πολύ. Δεν είναι Αγγλία-Μπαπέ, είναι Αγγλία-Γαλλία. Σεβόμαστε ότι είναι καλός παίκτης, σε εξαιρετική φόρμα αυτή τη στιγμή, αλλά δεν πρόκειται να στρώσω το κόκκινο χαλί για να σκοράρει. Εκπροσωπώ τη χώρα μου στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι θέμα ζωής ή θανάτου. Είναι κορυφαίος παίκτης, δεν τον υποτιμώ, αλλά δεν παίζουμε τένις, δεν είναι ατομικό άθλημα, είναι ομαδικό και πρέπει να ανησυχούν κι εκείνοι για εμάς».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα