Μουντιάλ 2022, Φαν Ντάικ: «Όταν θα κάνουμε επίθεση, ο Μέσι θα χαλαρώνει σε κάποια γωνία»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Φαν Ντάικ: «Όταν θα κάνουμε επίθεση, ο Μέσι θα χαλαρώνει σε κάποια γωνία»

bet365

Τη δυσκολία του να αντιμετωπίζει κανείς τον Μέσι υπογράμμισε σε δηλώσεις του εν'όψει του ημιτελικού του Μουντιάλ ο Φαν Ντάικ, που τόνισε πως πρόκειται περί μάχης της Ολλανδίας απέναντι στην Αργεντινή και όχι μόνο στον 35χρονο.

Αργεντινή και Ολλανδία είναι έτοιμες να διασταυρώσουν τα ξίφη τους (9/12 -17:00) με φόντο μια θέση στα ημιτελικά του Μουντιάλ και φυσικά η μονομαχία Μέσι - Φαν Ντάικ έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον, με τον στόπερ της Λίβερπουλ να τονίζει πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπιστεί ο 35χρονος.

«Το δύσκολο είναι ότι όταν θα κάνουμε επίθεση, εκείνος θα "χαλαρώνει" σε κάποια γωνία ή κάτι τέτοιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Στην αμυντική μας οργάνωση πρέπει να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση. Πάντα θα ψάχνουν εκείνον, θα προσπαθούν να μας δυσκολέψουν στην αντεπίθεση», προσέθεσε.

«Είναι τιμή να παίζω απέναντί του. Αν και δεν αντιμετωπίζω εγώ τον Μέσι, ούτε η Ολλανδία τον Μέσι. Η Ολλανδία τίθεται αντιμέτωπη με την Αργεντινή. Κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, πρέπει να υπάρχει πλάνο», είπε στη συνέχεια.

Για τον Λιονέλ Μέσι τοποθετήθηκε και ο Λουίς Φαν Χαάλ, ο οποίος το 2014 είδε την ομάδα να αποκλείεται από την Αλμπισελέστε στον ημιτελικό μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

«Πράγματι είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης, αυτός που δημιουργεί τις περισσότερες ευκαιρίες για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, όμως δεν επηρεάζει πολύ τον αντίπαλο όταν έχει την κατοχή και εκεί βρίσκεται η δική μας ευκαιρία» είπε ο Ολλανδός κόουτς που έπειτα κάλεσε τους συμπατριώτες να υποστηρίξουν τους παίκτες του όπου κι αν βρίσκονται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα