Μουντιάλ 2022, Βραζιλία - Νότια Κορέα: Το «πάρτι» της Σελεσάο στο πρώτο μέρος (vids)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Βραζιλία - Νότια Κορέα: Το «πάρτι» της Σελεσάο στο πρώτο μέρος (vids)

bet365

Η φοβερή Βραζιλία χρειάστηκε ένα ημίχρονο κόντρα στην Νότια Κορέα για να βρει δίχτυα τέσσερις φορές και ουσιαστικά να τσεκάρει πρόωρα το εισιτήριο της για τα προημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Απίστευτη Βραζιλία στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τη Νότια Κορέα για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Η ομαδάρα του Τίτε ξέσπασε μετά την ήττα της από το Καμερούν στο τελευταίο ματς των ομίλων και έβαλε τέσσερα γκολ μέσα σε 36 λεπτά, ενώ είχε ευκαιρίες ακόμα και για ακόμα περισσότερα.

Οι Βραζιλιάνοι πριν τη συμπλήρωση ενός τετάρτου είχαν κάνει ήδη το 2-0. Στο 7' μετά από εξαιρετική ενέργεια ο Ραφίνια έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Βινίσιους με πλασέ άνοιξε το σκορ με το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο 13' ο Ραφίνια κέρδισε πέναλτι και ο Νεϊμάρ το μετουσίωσε σε γκολ.

Το ματς ουσιαστγικά τελείωσε στο 29'. Ο Ριτσάρλισον συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Τιάγκο Σίλβα και ο επιθετικός της Σελεσάο με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0.

Το 4-0 του πρώτου μέρους το διαμόρφωσε στο 36' ο Λούκας Πακετά. Μετά από εξαιρετική κυκλοφορία ο Βινίσιους έβγαλε φανταστική σέντρα και ο χαφ τη Γουέστ Χαμ έστειλε για ακόμα μια φορά τη μπάλα στα δίχτυα των Ασιατών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα