Μουντιάλ 2022, Ιαπωνία-Κροατία: Ο Μόντριτς βγήκε αλλαγή και ο Βίντα τον πήρε αγκαλιά στον πάγκο (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Ιαπωνία-Κροατία: Ο Μόντριτς βγήκε αλλαγή και ο Βίντα τον πήρε αγκαλιά στον πάγκο (vid)

bet365

Ο Μόντριτς βγήκε αλλαγή στο όγδοο λεπτό της παράτασης και ο Βίντα τον αγκάλιασε στον πάγκο σε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο.

Ιαπωνία και Κροατία ήταν ισόπαλες 1-1 με την ολοκλήρωση των 90 λεπτών με αποτέλεσμα το μεταξύ τους παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση. Μάλιστα, αυτός είναι και ο πρώτος αγώνας της νοκ άουτ φάσης του Μουντιάλ 2022 που δεν ολοκληρώνεται στην κανονική του διάρκεια.

Έχοντας μείνει από ανάσες και με τον Ζλάτκο Ντάλιτς να θέλει να τον προστατεύσει, ο Λούκα Μόντριτς αντκαταστάθηκε στο 98', μαζί με τον Ματέο Κόβατσιτς, με τους Λόβρο Μάγιερ και Νίκολα Βλάσιτς να περνούν στον αγωνιστικό χώρο. Στον πάγκο τους περίμενε ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος τους αγκάλιασε σε ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό στιγμιότυπο. Και αυτό διότι ίσως το παιχνίδι με την Ιαπωνία να ήταν το τελευταίο του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης σε Παγκόσμιο Κύπελλο, σηματοδοτώντας ένα τέλος εποχής για την εθνική ομάδα της Κροατίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα