Μουντιάλ 2022, Ιαπωνία-Ισπανία: Ντόαν και Τανάκα έφεραν «τούμπα» το ματς σε πέντε λεπτά! (vids)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Ιαπωνία-Ισπανία: Ντόαν και Τανάκα έφεραν «τούμπα» το ματς σε πέντε λεπτά! (vids)

bet365

Μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών, Ντόαν και Τανάκα έκαναν την ανατροπή για την Ιαπωνία και της έδωσαν προβάδισμα απέναντι στην Ισπανία.

Συναρπαστικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Ιαπωνίας με την Ισπανία για την τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου του Μουντιάλ 2022. Μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών, οι «Σαμουράι» έφεραν «τούμπα» το παιχνίδι χάρη στα γκολ των Ντόαν και Τανάκα.

Αρχικά, στο 48ο λεπτό ο Ντόαν δοκίμασε το πόδι του αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και με έναν κεραυνό νίκησε τον Ουνάι Σιμόν. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει φυσικά σημαντική ευθύνη στη φάση αυτή. Ο Ντόαν, που είχε περάσει ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, σκόραρε για δεύτερη φορά ερχόμενος από τον πάγκο, όπως και στην πρεμιέρα με τη Γερμανία.

Πριν καλά-καλά προλάβει να συνέλθει από τον κεραυνό του Ντόαν, η Ισπανία δέχθηκε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με αρκετά περιπετειώδη τρόπο. Ο Ντόαν αυτή τη φορά έκανε ένα γύρισμα με στόχο το δεύτερο δοκάρι, ο Μιτόμα έστειλε την μπάλα προς τη μικρή περιοχή, εκεί όπου βρισκόταν ο Τανάκα για να την σπρώξει στα δίχτυα. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR ως προς το αν η μπάλα είχε βγει εκτός ορίων πριν το γύρισμα του Μιτόμα, όμως τελικά αυτό δεν συνέβη και το γκολ μέτρησε κανονικά.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα