Μουντιάλ 2022, Καναδάς-Μαρόκο: Ο Αγκέρ ''χάλασε'' το δεύτερο γκολ του Εν Νεσίρι (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Καναδάς-Μαρόκο: Ο Αγκέρ ''χάλασε'' το δεύτερο γκολ του Εν Νεσίρι (vid)

bet365

Ο Εν-Νεσίρι έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Μπόργιαν, όμως το γκολ ακυρώθηκε αφού ο Αγκέρ ήταν σε θέση οφσάιντ και επηρέαζε τον τερματοφύλακα.

Καναδάς και Μαρόκο αναμετρώνται για την τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου του Μουντιάλ 2022, με τρία γκολ να έχουν σημειωθεί στο πρώτο ημίχρονο. Χακίμ Ζίγιες και Γιουσέφ Εν-Νεσίρι έδωσαν προβάδισμα δύο γκολ στην αφρικανική ομάδα, προτού ο Καναδάς μειώσει με το αυτογκόλ του Ναγιέφ Αγκέρ.

Το Μαρόκο έφτασε πολύ κοντά και σε τρίτο γκολ, πάλι με τον Εν-Νεσίρι. Ο επιθετικός της Σεβίλλης πήρε την μπάλα από την εκτέλεση φάουλ του Ζίγιεχ και την έστειλε στην δεξιά πλευρά της εστίας του Μπόργιαν. Ωστόσο, η χαρά των Μαροκινών δεν κράτησε για πολύ, καθώς το γκολ ακυρώθηκε τελικά για οφσάιντ. Οι διαιτητές αποφάνθηκαν ότι ο Αγκέρ επηρέαζε το οπτικό πεδίο του Καναδού τερματοφύλακα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα