Μουντιάλ 2022, Πινέδα: «Θα είμαι πάντα περήφανος που παίζω για το Μεξικό, κρίμα για το αποτέλεσμα»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Πινέδα: «Θα είμαι πάντα περήφανος που παίζω για το Μεξικό, κρίμα για το αποτέλεσμα»

bet365

Ο Ορμπελίν Πινέδα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαριστώντας τον κόσμο του Μεξικό για την στήριξη και τονίζοντας πόσο λυπάται που δεν μπόρεσαν να τον ευχαριστήσουν μ' ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του στην νίκη επί της Σαουδικής Αραβίας με 2-1 η οποία δεν κατέστη αρκετή για να του δώσει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κάπως έτσι το Μεξικό έμεινε εκτός συνέχειας μετά από αρκετά χρόνια.

Η απογοήτευση και η στενοχώρια ήταν διάχυτη στις τάξεις των Μεξικανών, με τον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ να επιλέγει να επικοινωνήσει μέσω Instagram με τους συμπατριώτες του και να τους ευχαριστεί για την στήριξη τους επισημαίνοντας παράλληλα πόσο λυπήθηκαν όλοι που δεν πέτυχαν το επιθυμό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Θα είμαι πάντα περήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου, το όμορφο και πολυαγαπημένο Μεξικό. Ευχαριστώ τους οπαδούς για την υποστήριξη. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που ήρθε μαζί μου σ' αυτήν την περιπέτεια. Πολύ άσχημα για το αποτέλεσμα, πολύ κρίμα που δεν ήμασταν ικανοί να δώσουμε στον κόσμο την χαρά που ελπίζαμε. Θα συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα