Μουντιάλ 2022: Οι απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων μεταξύ Τυνήσιων και Αυστραλών οπαδών (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Οι απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων μεταξύ Τυνήσιων και Αυστραλών οπαδών (vid)

bet365

Τρομερές οι εναλλαγές των συναισθημάτων μεταξύ των Τυνήσιων και Αυστραλών οπαδών, ανάλογα με τη διακύμανση του σκορ στα παιχνίδια των δύο ομάδων.

Μπορεί να κέρδισε τη Γαλλία με 1-0 στην τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου του Μουντιάλ 2022, όμως η Τυνησία έμεινε εκτός συνέχειας διοργάνωσης. Και αυτό διότι με το γκολ του Μάθιου Λέκι, η Αυστραλία επικράτησε της Δανίας και πήρε αυτή το δεύτερο εισιτήριο για τη φάση των 16.

Μάλιστα, ο χρόνος που μεσολάβησε μεταξύ των δύο τερμάτων ήταν περίπου ένα λεπτό. Αυτό το στοιχείο έκανε πολύ έντονη και σκληρή την εναλλαγή των συναισθημάτων στις εξέδρες των δύο χωρών. Ειδικότερα οι Τυνήσιοι παρακολουθούσαν με την αγωνία στο κατακόρυφο την εξέλιξη του άλλου παιχνιδιού στις καθυστερήσεις, καθώς με ένα γκολ της Δανίας θα ανέβαιναν αυτοί στη δεύτερη θέση.

Με τη λήξη των παιχνιδιών, οι Αυστραλοί ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς για την πρώτη πρόκριση της ομάδας τους στη φάση των 16 από το Μουντιάλ του 2006. Από την άλλη, οι Τυνήσιοι έφυγαν με γλυκόπικρη γεύση, αφού η νίκη της ομάδας τους επί της παγκόσμιας πρωταθλήτριας δεν στάθηκε αρκετή.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα