Καμερούν - Σερβία 3-3: Τα highlights του ίσως καλύτερου αγώνα του Μουντιάλ (vid)

Newsroom
Καμερούν - Σερβία 3-3: Τα highlights του ίσως καλύτερου αγώνα του Μουντιάλ (vid)

bet365

Καμερούν και Σερβία έμειναν στο 3-3 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που είχε μία ανατροπή και μία επιστροφή του Καμερούν ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3, με την Σερβία να χάνει ένα δικό της «τρίποντο» και το Καμερούν να επιστρέφει στο παιχνίδι και να παίρνει τον βαθμό από κει που φαινόταν χαμένο.

Οι Σέρβοι έκαναν ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος και παρ' ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα με το γκολ του Καστελέτο, ανέτρεψαν το παιχνίδι πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Σερβία βρήκε και τρίτο τέρμα, όμως δεν μπόρεσε ούτε έτσι να διασφαλίσει τη νίκη της, αφού με την είσοδο του Αμπουμπακάρ το Καμερούν άλλαξε πρόσωπο και με εκείνον μπροστάρη (ένα γκολ και μία ασίστ) έφτασε στην ισοφάριση μέσα σε τέσσερα λεπτά (63-66΄).

Δείτα τα στιγμιότυπα του τρομερού αγώνα του Καμερούν με την Σερβία:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα