Μουντιάλ 2022: «Αν κερδίσουμε σήμερα, αργία μέχρι τον τελικό!» (vid)

Μουντιάλ 2022: «Αν κερδίσουμε σήμερα, αργία μέχρι τον τελικό!» (vid)

bet365

Διάχυτος ο ενθουσιασμός στην οπαδική τάξη των Σαουδαράβων, οι οποίοι παραδέχθηκαν στην κάμερα του Gazzetta πως αν νικήσουν (και) την Πολωνία περιμένουν... αργία μέχρι τον μεγάλο τελικό!

Αποστολή στο Κατάρ: Γιάννης Σαπουντζάκης

Το ηθικό στα ύψη, το ίδιο και ο ενθουσιασμός! Άπαντες στη Σαουδική Αραβία κινούνται σε ρυθμούς Μουντιάλ μετά τη μεγαλειώδη νίκη στην πρεμιέρα επί της Αργεντινής, με ακόμα περισσότερους οπαδούς να καταφτάνουν σήμερα στο γειτονικό Κατάρ για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση απέναντι στην Πολωνία.

Μετά τη ραψωδία άλλωστε που γράφτηκε απέναντι στην παρέα του Μέσι, οι Σαουδάραβες ζουν ένα ατελείωτο πάρτι που ανάγκασε μέχρι και το βασιλιά της χώρας να ανακηρύξει την επομένη την επόμενη του θριάμβου ως μέρα αργίας!

Οι φιλοδοξίες ωστόσο για τη Σαουδική Αραβία δεν σταματούν εκεί! Όπως άλλωστε παραδέχθηκαν ορισμένοι οπαδοί της ομάδας στην κάμερα του Gazzetta και στον απεσταλμένο, Γιάννη Σαπουντζάκη, εφόσον σήμερα νικήσουν και τους Πολωνούς τότε περιμένουν παραπάνω από μια μια μέρα αργία. Αργία... μέχρι τον μεγάλο τελικό!

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα