Μουντιάλ 2022, Βραζιλία: «Τράνταξαν» τα δοκάρια Σάντρο και Καζεμίρο (vids)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Βραζιλία: «Τράνταξαν» τα δοκάρια Σάντρο και Καζεμίρο (vids)

bet365

Άλεξ Σάντρο και Καζεμίρο δοκίμασαν την τύχη τους με μακρινά σουτ, τα οποία «τράνταξαν» τα δοκάρια του Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Η Βραζιλία πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Σερβία και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ 2022. Ο Ρισάρλισον τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του σκοράροντας και τα δύο γκολ της «Σελεσάο», με το δεύτερο να είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ της διοργάνωσης μέχρι στιγμής.

Ωστόσο Άλεξ Σάντρο και Καζεμίρο έφτασαν κοντά στο να τον μιμηθούν. Αρχικά, και με το σκορ ακόμα στο 0-0 στο 60ό λεπτό, ο Σάντρο πήρε την μπάλα αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή και εξαπέλυσε έναν «κεραυνό». Η μπάλα τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, δίχως κάποιος να καταφέρει να επωφεληθεί στη συνέχεια.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 82ο λεπτό ήταν σειρά του Καζεμίρο να δοκιμάσει τα πόδια του. Με τον δείκτη του σκορ να έχει φτάσει στο 2-0 και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε την πάσα του Γκαμπριέλ Ζεσούς και σούταρε με δύναμη. Αυτή τη φορά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της σερβικής εστίας.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα