Μουντιάλ 2022, Νότια Κορέα: Με έντονο «ερυθρόλευκο» χρώμα στις τάξεις της (vids)

Μουντιάλ 2022, Νότια Κορέα: Με έντονο «ερυθρόλευκο» χρώμα στις τάξεις της (vids)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Νότια Κορέα: Με έντονο «ερυθρόλευκο» χρώμα στις τάξεις της (vids)

bet365

Έχοντας έντονο ερυθρόλευκο χρώμα στις τάξεις της (Ουί-τζο Χουανγκ, Ιν-μπομ Χουάνγκ) η Νότια Κορέα δεν θέλει να έχει ρόλο κομπάρσου στον όμιλο του θανάτου του Μουντιάλ 2022.

Στο Μουντιάλ 2022 η Νότια Κορέα καταγράφει τη δέκατη συνεχόμενη παρουσία της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επομένως, δεν είναι καθόλου περίεργο που θεωρείται η πιο δυνατή ομάδα από την ασιατική ήπειρο. Με μόλις μια ήττα στην προκριματική διαδικασία, η παρουσία στο Κατάρ δεν εξελίχθηκε σε δύσκολη υπόθεση. Ουί-τζο Χουάνγκ και Ιν-μπομ Χουάνγκ δίνουν «ερυθρόλευκο» τόνο σε μια ομάδα όπου ξεχωρίζει αναμφίβολα η παρουσία του Χέουνγκ-μιν Σον.

Η παρουσία του άσου της Τότεναμ στο Κατάρ πέρασε από χίλια κύματα λόγω του τραυματισμού του στο μάτι. Τελικά, το πρόβλημα αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να τον αφήσει εκτός αποστολής, ωστόσο σε όλες τις προπονήσεις φορούσε προστατευτική μάσκα. Δίχως αυτόν τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό όμιλο για μια ομάδα που σημείωσε τις μισές νίκες την στην ιστορία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη διοργάνωση που φιλοξένησε η ίδια το 2002. Από τις 22 ομάδες που έχουν δώσει τουλάχιστον 30 παιχνίδια σε Μουντιάλ, η Νότια Κορέα έχει το χαμηλότερο ποσοστό νικών (18%), με μόλις έξι σε 34 παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα