Μουντιάλ 2022: Απών ο Ντεπάι από την πρεμιέρα της Ολλανδίας

Μουντιάλ 2022: Απών ο Ντεπάι από την πρεμιέρα της Ολλανδίας

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Απών ο Ντεπάι από την πρεμιέρα της Ολλανδίας

bet365

Ο Μέμφις Ντεπάι θα απουσιάσει από την αυριανή (21/11) πρεμιέρα της Ολλανδίας στο Μουντιάλ του Κατάρ κόντρα στη Σενεγάλη.

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ ενημέρωσε τους δημοσιογράφους πως ο Μέμφις Ντεπάι δεν θα παίξει στην πρεμιέρα της Ολλανδίας κόντρα στην Σενεγάλη.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα είχε τραυματιστεί στον ιγνυακό τένοντα τον Σεπτέμβριο, σε αγώνα με την Πολωνία για το Nations League και κρίθηκε από τον προπονητή του πως είναι ανέτοιμος για να παίξει στην πρεμιέρα της ομάδας αύριο (21/11).

Ο Ντεπάι έλεγε πως είναι καλά και έτοιμος να αγωνιστεί, συμμετέχοντας κανονικά στην προπόνηση, ωστόσο ο τεχνικός των «οράνιε» αιφνιδίασε λέγοντας πως θα απουσιάσει από το εναρκτήριο ματς.

«Θα είναι ένα πλήγμα για μας, όπως η απουσία του Σαντιό Μανέ για τη Σενεγάλη είναι ένα πλήγμα γι' αυτους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 71χρονος προπονητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα