Μουντιάλ 2022, Quiz: Μπορείς να βρεις τους 50 «Έλληνες» που έχει στείλει η Superleague σε Παγκόσμια Κύπελλα;

Μουντιάλ 2022, Quiz: Μπορείς να βρεις τους 50 «Έλληνες» που έχει στείλει η Superleague σε Παγκόσμια Κύπελλα;

bet365

Η σέντρα του Μουντιάλ πλησιάζει και το Gazzetta κάνει ζέσταμα με το απόλυτο quiz: Μπορείς να βρεις τους 50 ξένους παίκτες που πήγαν σε Παγκόσμιο Κύπελλο αγωνιζόμενοι σε ελληνικό σύλλογο.

Η Ελλάδα απέχει από το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, αναπολώντας τις αναμνήσεις που της άφησε το Μουντιάλ του 2014, όποτε και σημείωσε τη μοναδική της ως τώρα πρόκριση στα νοκ-άουτ. Ωστόσο, το ελληνικό στοιχείο εξακολουθεί να είναι ορατό στη μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη, μέσω της Super League.

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά 13 παίκτες από το εγχώριό μας πρωτάθλημα βρίσκονται στο Κατάρ για να υπερασπιστούν τα χρώματα της χώρας τους, αριθμός ρεκόρ στη σχετική παράδοση με προηγούμενη καλύτερη επίδοση τους 10 παίκτες το 2002. Συνεπώς, οι φίλαθλοι του ελληνικού Big-5 κι όχι μόνο θα έχουν έξτρα λόγους για να παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον τη διοργάνωση.

Μετά τους 14+2 πρώην «Έλληνες» του Μουντιάλ, το Gazzetta παρουσιάζει πλέον τους 50 «Έλληνες» που πήγαν στο Μουντιάλ ως εν ενεργεία παίκτες της Α' Εθνικής/Superleague. Και το πάει ένα βήμα παραπέρα, αφού το κάνει με μορφή quiz, δοκιμάζοντας έτσι τη μνήμη και τις ικανότητές σας.

Χρόνος στην κλεψύδρα τα 15 λεπτά, άπλετος για να βρείτε και τους 50. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογείτε απλά το επίθετο του ποδοσφαιριστή (στα ελληνικά, με ή χωρίς τόνους) που ταιριάζει με βάση τις βοήθειες που σας δίνουμε: την ομάδα του στην Ελλάδα με την οποία αγωνιζόταν όταν πήγε στο Μουντιάλ και την αντίστοιχη χρονιά, μαζί φυσικά με τη χώρα που εκπροσώπησε.

Η βάση ορίζεται στα 30/50. Μπορείς να κάνεις το απόλυτο;

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα