Μουντιάλ 2022: Ο Τεντ Λάσο «έγραψε» μηνύματα στους Αμερικανούς διεθνείς που θα πάνε στο Μουντιάλ και αναρτήθηκαν στον δρόμο

Μουντιάλ 2022: Ο Τεντ Λάσο «έγραψε» μηνύματα στους Αμερικανούς διεθνείς που θα πάνε στο Μουντιάλ και αναρτήθηκαν στον δρόμο

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Ο Τεντ Λάσο «έγραψε» μηνύματα στους Αμερικανούς διεθνείς που θα πάνε στο Μουντιάλ και αναρτήθηκαν στον δρόμο

bet365

Ο προπονητής της AFC Richmond, ο δημοφιλής Τεντ Λάσο, επέλεξε να στηρίξει τους συμπατριώτες του με εξατομικευμένες διαφημιστικές αφίσες σε δρόμους των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παίξουν σε τελικά Μουντιάλ οκτώ χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στη διοργάνωση. Η USMNT, με προπονητή τον Γκρεγκ Μπέρχαλτερ, είναι μια νεανική ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και θα βρεθεί στον όμιλο Β' μαζί με τις Αγγλία, Ουαλία και Ιράν.

Η πρόκριση στη φάση των 16 είναι ένας ρεαλιστικός στόχος και αρκετά μηνύματα υποστήριξης φτάνουν από τις Πολιτείες για την εθνική ομάδα. Ένα από τα πιο πρωτότυπα και επίσης σημαντικά είναι σίγουρα αυτό του Ted Lasso, ο οποίος έγραψε ένα μικρό εξατομικευμένο κείμενο για κάθε παίκτη στην ομάδα του Μπέρχλτερ και στη συνέχεια το μοιράστηκε με τον πιο κλασικό τρόπο: να το αναρτήσει στο δρόμο, δηλαδή να το πάρει, να το εκτυπώσει και μετά να το κρεμάσει σα μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες.

Για την ακρίβεια, κάθε αφίσα βρίσκεται σε κεντρικούς χώρους στις πατρίδες των παικτών: ο Γουέστον ΜακΚένι, επομένως, μπορούσε να διαβάσει το μήνυμα που προορίζονταν για αυτόν στους δρόμους του Fort Lewis, στην Ουάσιγκτον. Η ενέργεια έγινε στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας εμπνευσμένη από τη δημοφιλία της τηλεοπτικής σειράς Ted Lasso, η οποία έφτασε στην τρίτη σεζόν στο Apple TV+ και η οποία αφηγείται την ιστορία ενός προπονητή αμερικανικού ποδοσφαίρου που φεύγει από το Ηνωμένες Πολιτείες και μετακομίζει στην Αγγλία για να ηγηθεί της AFC Richmond, ομάδας δεύτερης κατηγορίας της βρετανικής πυραμίδας.

Είναι αυτονόητο ότι ο Lasso δεν γνωρίζει τίποτα για το ποδόσφαιρο και αυτό είναι το κωμικό βραχυκύκλωμα που έδωσε λάμψη στη σειρά και την έκανε μια από τις πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε μερικά από αυτά τα μηνύματα σε μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό Twitter της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, η οποία επομένως έχει εμπλακεί άμεσα στην εκστρατεία.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε σε αυτά τα μηνύματα, συμπεριλαμβανομένου αυτού που είναι αφιερωμένο στον προπονητή Μπέρχαλτερ, το περιεχόμενο και το ύφος των μηνυμάτων αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του Λάσο και τον τόνο της σειράς στην οποία είναι ο πρωταγωνιστής, αναμφισβήτητα περισσότερο κωμικό παρά καθαρά υποστηρικτικό!

Τα Μέσα του εξωτερικού δεν έλαβαν όλα με καλό μάτι την ενέργεια. Για παράδειγμα το ESPN, μεταξύ όλων, έγραψε ότι «είμαστε μάρτυρες μιας λάσο-πλαστικής ποδοσφαίρου που θα μπορούσε να γίνει ενοχλητική. Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο πρόκειται να ξεκινήσει, ένα τουρνουά στο οποίο υπάρχει πολύ μεγάλη ένταση και μεγάλη ανταγωνιστικότητα και για να το προωθήσουμε μιλάμε για έναν χαρακτήρα που δεν υπάρχει, που δημιουργήθηκε σαν αστείο ξεκινώντας από το στερεότυπο σύμφωνα με το οποίο οι Αμερικανοί δεν ξέρω τίποτα για το ποδόσφαιρο, και τελικά αυτός ο χαρακτήρας είναι που στέλνει ένα μήνυμα στους παίκτες: ανεξάρτητα από το αν οι ΗΠΑ επιθυμούν ή όχι να ενταχθούν στην ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, τι επιπτώσεις θα έχουν όλα αυτά στους παίκτες του εθνική ομάδα και για τους φιλάθλους;».

Δείτε το σχετικό ποστ με τα μηνύματα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα