Μουντιάλ 2022: Εκτός και ο Μενιάν για την Εθνική Γαλλίας

Ιάσονας Θεριός
Μουντιάλ 2022: Εκτός και ο Μενιάν για την Εθνική Γαλλίας

bet365

Σε συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, ανέφερε πως ο Μάικ Μενιάν αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το 2023 και άρα δεν θα καταφέρει να βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Άσχημα τα νέα για τον 27χρονο τερματοφύλακα της Μίλαν, Μάικ Μενιάν, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για όλο το υπόλοιπο έτος. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το όνειρο συμμετοχής του στο Μουντιάλ του Κατάρ... αναβάλλεται. Ο προπονητής του στους Μιλανέζους, Στέφανο Πιόλι, επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου πως ο Γάλλος δεν θα έιναι διαθέσιμος μέχρι το 2023.

"Είμαστε απογοητευμένοι γιατί έκανε τα πάντα για να επιστρέψει με την ομάδα, ήθελε να παίξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι θεραπεύτηκε. Ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο", δήλωσε ο Ιταλός κόουτς. Ο Μενιάν είχε τραυματιστεί στη γάμπα στο τελευταίο ματς που έδωσε με τους τρικολόρ απέναντι στην Αυστρία για το Nation's League , και αναμενόταν να είναι και πάλι υγιής τον Οκτώβριο. Η υποτροπή που αντιμετώπισε ωστόσο, άλλαξε τα πλάνα του και προκάλεσε ακόμη έναν πονοκέφαλο στον Ντιντιέ Ντεσάμπ ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα