Μουντιάλ: Οι μη εμβολιασμένοι παίκτες μπαίνουν σε καραντίνα κατά την άφιξή τους στο Κατάρ

Newsroom
Μουντιάλ: Οι μη εμβολιασμένοι παίκτες μπαίνουν σε καραντίνα κατά την άφιξή τους στο Κατάρ

bet365

Οι διοργανωτές του τουρνουά επιβεβαίωσαν ότι όλοι οι μη εμβολιασμένοι ξένοι επισκέπτες - συμπεριλαμβανομένων των παικτών- θα πρέπει να απομονωθούν για πέντε ημέρες.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές θα αναγκαστούν να κάνουν καραντίνα για τον κορωνοϊό κατά την άφιξή τους στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπως και οι μη εμβολιασμένοι ξένοι επισκέπτες οι οποίοι θα πρέπει να απομονωθούν για πέντε ημέρες σε ξενοδοχείο.

Όπως αναφέρει η «The Telegraph», οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου επιβεβαίωσαν ότι οι με εμβολιασμένοι ξένοι επισκέπτες που εισέρχονται στο Κατάρ θα πρέπει να απομονωθούν κατά την άφιξή τους για πέντε ημέρες κάτι που ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές.

Θυμίζουμε ότι και στις pre-season περιοδείες των ομάδων έχουν προκύψει προβλήματα λόγω μη πλήρους εμβολιασμού. Η Τσέλσι για παράδειγμα αναγκάστηκε να θέσει εκτός αποστολής τους Ν' Γκολό Καντέ και Ρούμπεν Λόφτους - Τσικ που θα χάσουν το ταξίδι των «μπλε» στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω του «καθεστώτος εμβολιασμού τους κατά του Covid».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα