Λιονέλ Μέσι: Συνόδεψε στον αγωνιστικό χώρο τον γιο του σε αγώνα της Κ12 της Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Newsroom
ΜΕΣΙ - ΤΙΑΓΚΟ

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι δεν ταξίδεψε στον Καναδά με την Ίντερ Μαϊάμι, γιατί ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό του γιο του Τιάγκο στον αγώνα της Κ12.

Η Ίντερ Μαϊάμι πήρε την απόφαση να μην συμπεριλάβει τους πρώην αστέρες της Μπαρτσελόνα, Μέσι, Λουίς Σουάρες και Σέρχιο Μπουσκέτς στο ταξιδιωτικό τους πάρτι για μια «μάχη» με τους Γουάιτκαπς του Βανκούβερ. Η εν λόγω τριάδα έμεινε πίσω στο Chase Stadium για έναν ιδιαίτερο λόγο!

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Μέσι και ο Σουάρες οδήγησαν δύο ομάδες νέων ενόψει του Inter Miami CF Youth International Cup. Η ομάδα Κ12 του Μαϊάμι, στην οποία συμμετέχει ο Τιάγκο Μέσι, αντιμετώπισε την αντίπαλη ομάδα της Ακαδημίας Orlando City SC U12 στην πολιτεία.

Αφού συνόδευσε τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας Μέσι είπε στους 10.000 παρευρισκόμενους οπαδούς: «Καλώς ήρθατε. Τι ωραία που βλέπεις έτσι το γήπεδο για αυτήν την εκδήλωση. Η αλήθεια είναι ότι είναι χαρά που σας έχουμε εδώ στο σπίτι, που μπορούμε να απολαύσουμε αυτό το γεγονός, αυτή την εμπειρία.

Ξέρω τη θυσία που κάνουν οι γονείς κάθε μέρα, σε πηγαίνουν σε προπονήσεις, σε αγώνες, σε τουρνουά όπως αυτό, αλλά εμείς οι γονείς προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να είναι ευτυχισμένοι και το ποδόσφαιρο είναι ευτυχία, μεταξύ άλλων, οπότε είναι πολύ ωραίο που είστε όλοι εδώ.

Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την εμπειρία, αυτό το τουρνουά. Πέρα από το αποτέλεσμα, ελπίζω να περάσετε υπέροχες στιγμές απόλαυσης με τους φίλους σας, με τους συμπαίκτες σας, με τις οικογένειές σας και είναι μια εμπειρία που διαρκεί μια ζωή. Αλλά θα σας αφήσω να ξεκινήσετε γιατί όλοι θέλουν να ξεκινήσει το τουρνουά, καλή τύχη και ό,τι καλύτερο, σας ευχαριστώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα