Γιακουμάκης: Η Κρουζ Αζούλ επανέρχεται με νέα πρόταση

Ο Γιακουμάκης βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί ματς με την Ατλάντα

bet365

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Κρουζ Αζούλ από το Μεξικό θα καταθέσει νέα πρόταση στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ για τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Μια εβδομάδα μετά το «άκυρο» της Ατλάντα Γιουνάιτεντ η Κρουζ Αζούλ επανέρχεται για τον Γιώργο Γιακουμάκη. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι Μεξικάνοι αναμένεται να καταθέσουν εντός της ημέρας νέα πρόταση για τον διεθνή Έλληνα σέντερ φορ.

Η Κρουζ Αζούλ έκανε κρούση στην Τορίνο για τον Ντουβάν Ζαπάτα, όμως μετά το «άκυρο» των Ιταλών επιστρέφουν στην περίπτωση του Κρητικού επιθετικού. Μάλιστα όπως αναφέρει ο Ρομάνο και ο ίδιος ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Μεξικό.

Η πρώτη πρόταση της Κρουζ Αζούλ που δεν έγινε αποδεκτή ήταν στα 6 εκατομμύρια δολάρια, ήτοι 5.5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Γιακουμάκης την τρέχουσα σεζόν μετράει πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε εννέα εμφανίσεις, ενώ συνολικά στις ΗΠΑ έχει 24 γκολ και πέντε ασίστ σε 41 συμμετοχές. Το συμβόλαιο του με την Ατλάντα έχει ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2025, ενώ προβλέπει και οψιόν για ακόμα ένα χρόνο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα