Μέσι: Γκολάρα ο Αργεντινός και επιστροφή στις νίκες για την Ίντερ Μαϊάμι (vids)

Newsroom
Μέσι - Ίντερ Μαϊάμι

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε ένα φοβερό γκολ τα ξημερώματα απέναντι στο Κάνσας, δημιούργησε ένα ακόμα και οδήγησε την Ίντερ Μαϊάμι στη σημαντική νίκη με 3-2.

Επιστροφή στις νίκες για την Ίντερ Μαϊάμι με απόλυτο πρωταγωνιστή -ποιον άλλον- τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν σε κέφια τα ξημερώματα απέναντι στο Κάνσας, σκόραρε ένα τρομερό γκολ, δημιούργησε ένα ακόμα και οδήγησε την ομάδα από τη Φλόριντα στη νίκη με 3-2 απέναντι στο Κάνσας.

Τι και αν έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. Η Ίντερ Μαϊάμι είχε σε μεγάλη βραδιά τον σούπερ σταρ της. Ο Μέσι που πλέον έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του, ξεκίνησε τη βραδιά του με μια ασίστ στον Γκόμες για την ισοφάριση της ομάδας του στο 18ο λεπτό. Ο pulga χάρισε το highlight της βραδιάς στο δεύτερο ημίχρονο, όταν πέτυχε το 2-1 με μια «φωτοβολίδα» στο 51ο λεπτό.

Κι όμως, το Κάνσας κατάφερε από το... πουθενά να μπει και πάλι στο παιχνίδι και να ισοφαρίσει επτά λεπτά αργότερα με τον Τόμι. Η Ίντερ Μαϊάμι είχε τον απόλυτο έλεγχο και τελικά κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης με τον Λουίς Σουάρες να σκοράρει σε κενή εστία για το 3-2 και να χαρίζει στην ομάδα του Μπέκαμ το πρώτο «τρίποντο» μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στο MLS.

Για τον Μέσι αυτό ήταν το πέμπτο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα με τον Αργεντινό σταρ να μετράει πέντε γκολ και πέντε ασίστ!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

MLS Τελευταία Νέα