Λιονέλ Μέσι: Ο αυστηρός κανόνας στα παιδιά του σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα

Newsroom
Λιονέλ Μέσι: Ο αυστηρός κανόνας στα παιδιά του σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε τηn στάση του σχετικά με τη χρήση κινητών τηλεφώνων από τα παιδιά του.

Οι φίλαθλοι δεν παίρνουν συχνά πολλές πληροφορίες για τον Λιονέλ Μέσι εκτός γηπέδου και για το πώς είναι στην καθημερινότητα και τη ζωή μέσα στην οικογένεια. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας μίλησε για τους κανόνες αλλά και για πιο μικρά, καθημερινά πράγματα και συνήθειες. Σε αυτές περιλαμβάνεται για παράδειγμα το να βγάζει τα παπούτσια του αμέσως μόλις μπει στο σπίτι.

Ο Λίο Μέσι που είναι αφοσιωμένος οικογενειάρχης και πρόσφατα εθεάθη να παρακολουθεί τον γιο του Τιάγκο σε αγώνα της ακαδημίας στο Μαϊάμι, είπε ότι σε κανένα από τα παιδιά του δεν επιτρέπεται η χρήση τηλεφώνου! «Δεν είμαι από αυτούς που χρησιμοποιούν emojis στο WhatsApp. Δεν στέλνω τόσο πολύ ηχητικά μηνύματα, προτιμώ περισσότερο τα γραπτά. Επίσης κανένα από τα παιδιά μου δεν έχει ακόμη κινητό τηλέφωνο».

Θυμίζουμε ότι στην ίδια συνέντευξη, ο pulga άφησε «αιχμές» για τη συμπεριφορά της Παρί Σεν Ζερμέν προς το πρόσωπό του, κάνοντας λόγο για αδιαφορία από το κλαμπ μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

MLS Τελευταία Νέα