MLS: Σκόραρε ο Κούτσιας, βασικός Γιακουμάκης, αλλαγή μπήκε ο Φούντας (vid)

Ελληνική μονομαχία μεταξύ Κούτσια και Γιακουμάκη που σκόραραν τρία γκολ (vid)

bet365

Ο Γιώργος Κούτσιας σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι για πρώτη φορά με τους Σικάγο Φάιρ. Στο αρχικό σχήμα της Ατλάντα βρέθηκε ο Γιακουμάκης, ως αλλαγή μπήκε ο Φούντας.

Ο Γιώργος Κούτσιας άνοιξε το σκορ για τους Σικάγο Φάιρ στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, με την ομάδα του να αναδεικνύεται τελικά ισόπαλη με 3-3 για δεύτερο σερί παιχνίδι. Ο Σακίρι έκανε μία υπέροχη μπαλιά λίγο πίσω από την μεσαία γραμμή στο 10ο λεπτό και ο νεαρός Έλληνας επιθετικός ξέφυγε παιρνόντας ανάμεσα από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας, υποδέχθηκε εξαιρετικά την μπάλα και εκτέλεσε τον τερματοφύλακά της κάνοντας το 1-0.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο 19χρονος σκοράρει σε δύο σερί ματς με τη νέα του ομάδα.

Από κει και πέρα, ο Γιώργος Γιακουμάκης αγωνίστηκε βασικός με την Ατλάντα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, αλλά αντικαταστάθηκε στο 67ο λεπτό με τον Μπέρι να παίρνει την θέση του και το σκορ να είναι στο 1-0 ενάντια της ομάδας του. Τελικά το παιχνίδι έληξε στο 1-1 αφού σκόραρε ο Βολφ στο 86ο λεπτό.

Ο Ταξιάρχης Φούντας δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της DC Γιουνάιτεντ, αλλά μπήκε στο παιχνίδι στο 45+2' στην θέση του Κου ΝτιΠιέτρο κι ενώ η ομάδα του έχανε με 1-0. Τελικά ηττήθηκε με 2-1 από το Τορόντο χωρίς εκείνος να έχει συμμετοχή στο γκολ της.

 

MLS Τελευταία Νέα