Παρί Σεν Ζερμέν: Αποχωρεί ως ελεύθερος ο Κέιλορ Νάβας

Παρί Σεν Ζερμέν: Αποχωρεί ως ελεύθερος ο Κέιλορ Νάβας

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Αποχωρεί ως ελεύθερος ο Κέιλορ Νάβας

bet365

Μετά από πέντε χρόνια Παρί Σεν Ζερμέν και Κέιλορ Ναβας θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, καθώς ο Κοσταρικανός θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Κέιλορ Νάβας. Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας θα συνοδέψει τον Κιλιάν Μπαπέ και θα αποχωρήσουν αμφότεροι ως ελεύθεροι το καλοκαίρι από τη γαλλική πρωτεύουσα, με το μυαλό σε... άλλες πολιτείες.

Μετά την μεταγραφή του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε χάσει τη θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά παρέμενε μια εξαιρετική λύση από τον πάγκο.

Έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στο Παρίσι με εξαίρεση την περσινή σεζόν όπου πήγε ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ για έξι μήνες, ο Νάβας μαζεύει τις βαλίτσες του και αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Τη φετινή περίοδο ο πρώην γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης κατέγραψε συνολικά πέντε συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Γαλλίας, ενώ δέχθηκε συνολικά επτά γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα