Ligue 1: Η Λανς έσπασε το σερί της Μπρεστ, ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη η Λυών

Λανς

bet365

Η Λανς επικράτησε της δεύτερης Μπρεστ και έπιασε την τρίτη Μονακό στους 42 βαθμούς. Η Λυών νίκησε τη Λοριάν του Κατσέρη και ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη. νν

Back to back νίκη για τη Λανς. Μετά το διπλό στην έδρα της Λυών οι Λανσουά επικράτησαν της δεύτερης Μπρεστ, της έσπασαν νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών και «έπιασαν» την τρίτη Μονακό στους 42 βαθμούς, έχοντας όμως ματς περισσότερο. Πρώτη ήττα για τους φιλοξενούμενους στη Ligue 1 μετά τις 5 Νοεμβρίου.

Το ματς είχε λίγες φάσεις, όμως οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και βρήκαν το γκολ που άξιζαν στο 32', με την κεφαλιά του προωθημένοι Αγκιλάρ. Στο δεύτερο μισό του δεύτερου μέρους η Μπρεστ πίεσε αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοπαλίας.

Φουλ για παραμονή η Λυών

Η Λυών έχει βρει τον δρόμο της και «ξεφεύγει» από την επικίνδυνη ζώνη! Οι Λιονέ επικράτησαν στην έδρα της Λοριάν με 2-0, έφτασαν τις πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια και ανέβηκαν στην 10η θέση, όντας στο +7 από τη θέση των μπαράζ και στο +11 από τη θέση του υποβιβασμού. Βασικός και αναντικατάστατος ο Έλληνας αριστερός μπακ -χαφ Πάνος Κατσέρης

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι. Στο 52' ο Μάτα έβγαλε τη σέντρα και ο Ταλιαφίκο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 65' η Λυών έφυγε στην αντεπίθεση και ο Μπαλντέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Βαθμολογία

Λανς

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα