Παρί Σεν Ζερμέν: Έξαλλος ο Λουίς Ενρίκε με τις φήμες για το μέλλον του Μπαπέ

Newsroom
Ενρίκε Μπαπέ

bet365

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, αντέδρασε οργισμένα στις συνεχιζόμενες φήμες σχετικά με τον Κιλιάν Μπαπέ, χαρακτηρίζοντάς τις «ψέματα».

Το σίριαλ Κιλιάν Μπαπέ δεν σταματά... Εξακολουθούν να τίθενται ερωτήματα για το πόσο καιρό ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία το 2018, θα παραμείνει στο «Parc des Princes», με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εδώ και καιρό εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Γάλλο διεθνή και λέγεται ότι εντείνει τις προσπάθειες για να εξασφαλίσει την υπογραφή του το 2024.

Η Παρί Σεν Ζερμέν εννοείται ότι γνωρίζει όλα όσα γράφονται, αλλά συνεχίζει να...κωφεύει, καθώς δεν έχει χάσει την ελπίδα να δεσμεύσει τον Μπαπέ με νέους όρους στη γαλλική πρωτεύουσα. Ο προπονητής της ομάδας Λουίς Ενρίκε μιλώντας στο Amazon Prime Video Sport France όταν ρωτήθηκε αν η PSG είναι «λίγο κουρασμένη και θυμωμένη» με τις ατελείωτες ιστορίες του ΄Γάλλου διεθνούς απάντησε:

«Ξέρεις πόσα χρόνια είμαι στην ελίτ του παγκόσμιου ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου; Λοιπόν, πέντε στη Μαδρίτη, οκτώ στη Βαρκελώνη ως παίκτης. Ως προπονητής, έξι στη Μπαρτσελόνα, στη Ρόμα, στη Θέλτα Βίγκο. Έπαιξα για τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Γεννήθηκα σε αποδυτήρια που γύρω υπάρχουν πάντα σχόλια από έναν άνθρωπο, από έναν άλλον, μια φήμη, ένα ψέμα και ένα ψέμα έχει φτιαχτεί κι εδώ. Είμαι τόσο συνηθισμένος σε αυτό, δεν με νοιάζει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα