Παρί Σεν Ζερμέν μεταγραφές: Τα βρήκε με Γκονσάλο Ράμος και μένει η Μπενφίκα που ζητά 80 εκατ. ευρώ!

Παρί Σεν Ζερμέν μεταγραφές: Τα βρήκε με Γκονσάλο Ράμος και μένει η Μπενφίκα που ζητά 80 εκατ. ευρώ!

bet365

Σύμφωνα με το RMC, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει συμφωνήσει με τον Γκονσάλο Ράμος και παλεύει να δώσει τα χέρια και με την Μπενφίκα προκειμένου να κάνει δικό της τον Πορτογάλο σέντερ φορ.

Όσο το... σίριαλ του Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζεται, η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να πυροδοτήσει «βόμβα». Κι αυτό διότι φαίνεται πως προσπαθεί να κλείσει τη μεταγραφή του Γκονσάλο Ράμος.

Με βάση το γαλλικό RMC, οι Παρζιάνοι τα έχουν βρει σε όλα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και αναμένεται να χτυπήσουν την πόρτα της Μπενφίκα άμεσα. Οι Αετοί πάντως δεν πρόκειται να παραχωρήσουν τον 22χρονο αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως τον κοστολογούν στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ράμος σε 42 συμμετοχές με την Μπενφίκα μέτρησε 22 τέρματα και 10 ασίστ.

Αν η Παρί δεν τα βρει με τους Πορτογάλους, στα υπ΄όψιν ως εναλλακτικές έχει τον Κόλο Μουανί της Άιντραχτ και τον Μπαρκολά της Λυών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα