Μπαπέ: Το γκάλοπ που έδειξε την... κατρακύλα της δημοφιλίας του στη Γαλλία

Μπαπέ: Το γκάλοπ που έδειξε την... κατρακύλα της δημοφιλίας του στη Γαλλία

Μπαπέ: Το γκάλοπ που έδειξε την... κατρακύλα της δημοφιλίας του στη Γαλλία

bet365

Ολοένα και χάνει την εκτίμηση των συμπατριωτών του ο Κιλιάν Μπαπέ, με βάση τα αποτελέσματα της σχετικής έρευνας μιας γαλλικής εταιρείας δημοσκοπήσεων.

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει με αγωνία την απόφαση του Κιλιάν Μπαπέ σχετικά με το μέλλον του αλλά τα συνεχή σίριαλ που ξετυλίγονται γύρω από το όνομά του φαίνεται πως έχουν κάνει τη δημοφιλία του στην πατρίδα του να πάρει τον... κατήφορο.

Αυτό τουλάχιστον αναδεικνύει η σχετική έρευνα που διεξήγαγε η γαλλική εταιρεία δημοσκοπήσεων, Odoxa. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, πλέον το 70% των συμπατριωτών τον βρίσκουν συμπαθητικό όταν το 2019 αυτό το ποσοστό ανερχόταν στο 80%.

Η πιο κατακόρυφη μείωση πάντως παρατηρείται στο ποσοστό εκείνων που τον θεωρούν ταπεινό. Πριν τέσσερα χρόνια αυτό πίστευε το 66% των Γάλλων και σήμερα το 45%, ενω μικρότερο είναι και το ποσοστό εκείνων που τον βρίσκουν χαρισματικό (57% από 66%).

Ενδιαφέρον μάλιστα έχει το γεγονός πως η πλειονότητα των συμπατριωτών θεωρεί πως ο Μπαπέ δεν θα έπρεπε να είχε πάρει θέση μετά τον θάνατο του 17χρονου Ναέλ από αστυνομικό στη Ναντέρ. Το 65% για την ακρίβεια πιστεύει πως ο ρόλος του δεν περιλαμβάνει το να τοποθετείται για τέτοια ζητήματα και πλέον είναι ο τρίτος πιο δημοφιλής Γάλλος αθλητής (65%) μετά τους Τέντι Ρινέ (89%) και Τόνι Πάρκερ (87%).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα