Σέρχιο Ρίκο: Θα πέθαινε ακαριαία αν η πληγή του ήταν μισό εκατοστό πιο βαθιά, σύμφωνα με τους γιατρούς του

Σέρχιο Ρίκο: Θα πέθαινε ακαριαία αν η πληγή του ήταν μισό εκατοστό πιο βαθιά, σύμφωνα με τους γιατρούς του

sergio_rico_psg

bet365

Μετά από έρευνά του, το Athletic προχώρησε σε σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του Σέρχιο Ρίκο καθιστώντας σαφές πως σχεδόν από τύχη δεν του κόστισε τη ζωή του.

Ο Σέρχιο Ρίκο βρίσκεται ευτυχώς στον δρόμο προς την πλήρη ανάρρωσή του, αφού η κατάστασή του βελτιώνεται συνεχώς, ενώ πλέον επικοινωνεί κανονικά με την οικογένειά του. Ωστόσο από τη στιγμή που ο Ισπανός γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση από άλογο η ζωή του επί της ουσίας κρεμόταν από ένα σκοινί αφού είχε πέσει σε κώμα για περίπου 20 ημέρες.

Τα πράγματα βέβαια θα μπορούσαν να είναι πολύ πολύ χειρότερα. Το αγγλικό Athletic προσέγγισε τους γιατρούς του Ισπανού και τα όσα εκείνοι δήλωσαν σοκάρουν.

Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν, ο Σέρχιο Ρίκο πιθανότατα θα είχε πεθάνει ακαριαία σε περίπτωση που το τραύμα στο κεφάλι του ήταν μισό εκατοστό πιο βαθύ. Επίσης, κατά την παρουσία του στην εντατική ο 29χρονος έχασε περίπου το 30% της μυϊκής του μάζας, περισσότερα από 20 κιλά δηλαδή.

Στη συνέχεια ωστόσο και οι ίδιοι διαβεβαίωσαν πως η υγεία του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και πως σύντομα θα καταφέρει να επιστρέψει στο σπίτι του στη Σεβίλλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα