Παρί Σεν Ζερμέν: Ενεργοποιεί την οψιόν του Τσάβι Σίμονς

Παρί Σεν Ζερμέν: Ενεργοποιεί την οψιόν του Τσάβι Σίμονς

Παρί Σεν Ζερμέν: Ενεργοποιεί την οψιόν του Τσάβι Σίμονς

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικό του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Παρί Σεν Ζερμέν ενημέρωσε την Αϊντχόφεν πως θα ενεργοποιήσει την οψιόν επαναγοράς του Τσάβι Σίμονς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν άφησε τον Τσάβι Σίμονς να πάει ως ελεύθερος στην Αϊντχόφεν το περασμένο καλοκαίρι συμπεριλαμβάνοντας στο συμβόλαιό του μία οψιόν επαναγοράς σε περίπτωση που επιθυμούσαν να τον κάνουν ξανά δικό τους, η οποία μάλιστα είναι μόλις 6 εκατ. ευρώ.

Την σεζόν αυτή που ολοκληρώθηκε ο 20χρονος Ολλανδός εξτρέμ έκανε εκπληκτικά πράγματα, αφού σε 48 συμμετοχές πέτυχε επιδόσεις double-double σκοράροντας 22 γκολ και δίνοντας 12 ασίστ σε 3.799 αγωνιστικά λεπτά.

Αυτό που απομένει τώρα για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή του στο Παρίσι είναι να συμφωνήσει και ο ίδιος. Ο Σίμονς έχει στην διάθεσή του αρκετές μέρες για να απαντήσει, αφού η buy back οψιόν του λήγει στις 31 Ιουλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα