Παρί Σεν Ζερμέν: Επιβεβαίωσε την μεταγραφή του με δηλώσεις του ο Ουγκάρτε

Παρί Σεν Ζερμέν: Επιβεβαίωσε την μεταγραφή του με δηλώσεις του ο Ουγκάρτε

bet365

Ο Μάνουελ Ουγκάρτε επισημοποίησε ουσιαστικά την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν με δηλώσεις που παραχώρησε στην «Record».

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεκινήσει να υλοποιεί τον μεταγραφική της σχεδιασμό με «μπροστάρη» τον Λουίς Κάμπος, αφού προπονητής δεν έχει ακόμη βρεθεί. Η πρώτη της φετινής μεταγραφή φαίνεται πως θα είναι ο Μανουέλ Ουγκάρτε της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως η Παρί ήθελε τον 22χρονου Ουρουγουανό αμυντικό μέσο και χρειάστηκε να υπερπηδήσει και το «εμπόδιο» της Τσέλσι για να τον κάνει δικό της, η οποία επίσης είχε μπει... ζεστά στο παιχνίδι. Τελικά οι Γάλλοι αποφάσισαν να πληρώσουν την ρήτρα των 60 εκατ. ευρώ που είχε ο ποδοσφαιριστής στην Σπόρτινγκ ενώ παράλληλα συμφώνησαν και με τον ίδιο τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση.

Στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης της Ουρουγουάης με την Νικαράγουα, στο οποίο η «σελέστε» επικράτησε με 4-1 και ο Ουγκάρτε δεν αγωνίστηκε, εκείνος μίλησε στην «Record» και επιβεβαίωσε ευθαρσώς την μεταγραφή του στην γαλλική ομάδα.

«Εγώ τώρα θέλω να ξεκουραστώ πριν ξεκινήσω στην Παρί Σεν Ζερμέν. Πρόκειται για μία τεράστια ομάδα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι αλήθεια πως ο Μέσι φεύγει. Θα είναι ήταν απίστευτο να παίξω μαζί του, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Την φετινή σεζόν ο Ουγκάρτε πραγματοποίησε 47 συμμετοχές με τα «λιοντάρια» της Λισαβώνας, δίνοντας και μία ασίστ, στα 3.573 αγωνιστικά λεπτά που έπαιξε.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα