Αζαξιό: Θλιβεροί χουλιγκάν επιτέθηκαν σε οκτάχρονο φίλο της Μαρσέιγ με καρκίνο στον εγκέφαλο!

Νίκος Κικίδης
ajaciomarseille

bet365

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η επίθεση χούλιγκαν της Αζαξιό προς οκτάχρονο φίλο της Μαρσέιγ διαγνωσμένο με καρκίνο, ο οποίος είδε την επίσκεψή του στο γήπεδο να μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Ντροπιαστικές σκηνές σημειώθηκαν στη αναμέτρηση της Αζαξιό απέναντι στη Μαρσέιγ, όταν ακραία στοιχεία των γηπεδούχων προκάλεσαν χάος στο γήπεδο και συγκρούστηκαν με την Αστυνομία.

Καθώς οι ώρες περνούν ωστόσο, όλο και περισσότερες θλιβερές λεπτομέρειες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας με την υπόθεση του οκτάχρονου Κένζο να συγκλονίζει. Ο μικρός φίλος των Μασσαλών που έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο ήταν καλεσμένος της Αζαξιό για να παρακολουθήσει από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας, όταν ξαφνικά το όνειρο του μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Όπως έγινε γνωστό, περίπου δέκα χούλιγκαν των γηπεδούχων εισέβαλαν στην σουίτα του και επιτέθηκαν τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του! Αφού πρώτα χτύπησαν στο πρόσωπο τον πατέρα του, στη συνέχεια έσπρωξαν τον μικρό φίλο της Μαρσέιγ στα κάγκελα, προτού τελικά σκίσουν τη φανέλα που φορούσε και την κάψουν μπροστά του!

«Εφόσον πιστεύαμε ότι ήμασταν ασφαλείς, επέτρεψα στον Κένζο να φορέσει τη φανέλα του, ο σύζυγός μου τον πήρε από το χέρι για να του δείξει τους παίκτες που περπατούσαν στο γήπεδο. Και μετά όλα πήγαν στραβά.

Έσπρωξαν τον γιο μου και το κεφάλι του χτύπησε στα κάγκελα. Χτύπησαν τον άντρα μου στο πρόσωπο, έσκισαν τη φανέλα του μικρού και πήγαν να την κάψουν. Πριν φύγουν από τη σουίτα, έφτυσαν ακόμη και το φαγητό μας που είχε πέσει στο πάτωμα.

Ο Κένζο γνωρίζει καλά ότι είναι πολύ βαριά άρρωστος, χάνει την όρασή του λόγω του όγκου και μου είπε: '' προτού αρχίσω να μην βλέπω θέλω να δω τη Μαρσείγ στην Αζαξιό''. Αυτοί οι ηλίθιοι τον τραυμάτισαν» καταγγέλει η μητέρα του για το συγκλονιστικό συμβάν που κινητοποίησε αμέσως την Αζαξιό.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, το κλαμπ καταδίκασε τις ενέργειες των ανεγκέφαλων οπαδών και ενημέρωσε πως θα ανοίξει έρευνα για τον εντοπισμό τους.

«Στις 25 Απριλίου η Αζαξιό είχε τη χαρά να φιλοξενήσει τον μικρό Κένζο που πάσχει από καρκίνο. Είχε εκφράσει το όνειρό του να γνωρίσει τους παίκτες της Μαρσέιγ, τον σύλλογο της πόλης του και της καρδιάς του. Ο Κένζο και η οικογένειά του προσκλήθηκαν ώστε το παιδί να πραγματοποιήσει το όνειρό του κατά τη διάρκεια του αγώνα σήμερα το απόγευμα.

Το όνειρο γρήγορα μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν ο Κένζο και οι γονείς του, που ήρθαν στα χρώματα της Μαρσέιγ, κακοποιήθηκαν επαίσχυντα από άτομα που εισέβαλαν στη σουίτα τους. Όταν ειδοποιήθηκε, η ασφάλεια του κλαμπ παρενέβη. Η ασφάλεια φρόντισε τον Κένζο και την οικογένειά του και τους συνόδευσαν μέχρι τα αποδυτήρια ώστε το παιδί να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Αυτά τα άτομα σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες του συλλόγου μας και του νησιού μας.

Ακόμη και η πιο ακραία βλακεία δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτές τις συμπεριφορές! Ο σύλλογος καταδικάζει έντονα αυτές τις ανείπωτες πράξεις! Η Αζαξιό θα ρίξει φως σε αυτές τις ντροπιαστικές ενέργειες. Μόλις εντοπιστούν τα άτομα από τις υπηρεσίες μας, θα υποβάλουμε καταγγελία εναντίον τους. Η Αζαξιό στέλνει την αλληλεγγύη της προς τον μικρό Κένζο και τους γονείς του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα