Ζιντάν: Νέο «άκυρο» στην Παρί, προτεραιότητά του η Γιουβέντους

Νίκος Κικίδης
Ζιντάν: Νέο «άκυρο» στην Παρί, προτεραιότητά του η Γιουβέντους

bet365

Ακόμα μια αποτυχημένη απόπειρα της Παρί να φέρει τον Ζιντάν στο Παρίσι αποκαλύπτει η «Mundo Deportivo», η οποία τονίζει πως προτεραιότητα του 50χρονου είναι ο πάγκος της Γιουβέντους.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν συνεχίζει να αποτελεί διακαή πόθο για τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία εδώ και χρόνια προσπαθεί να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Και με το μέλλον του Κριστόφ Γκαλτιέ να κρίνεται τουλάχιστον αβέβαιο στη γαλλική πρωτεύουσα, οι Παριζιάνοι φαίνεται πως άπλωσαν ξανά το χέρι τους προς την πλευρά του Γάλλου προπονητή.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η «Mundo Deportivo», η οποία μάλιστα συμπληρώνει στο ρεπορτάζ της πως ο άλλοτε τεχνικός της Ρεάλ απέρριψε για ακόμα μια φορά την προοπτική της Παρί, καθώς έχει δώσει απόλυτη προτεραιότητα στη Γιουβέντους.

Προς το παρόν πάντως η Γηραιά Κυρία σκοπεύει να συνεχίσει με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο, ο οποίος έχει αντέξει ως «καπετάνιος» στις φουρτούνες που έχει συναντήσει το κλαμπ τη φετινή περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα