Νεαρή Γαλλίδα τηλεφώνησε για... βόμβα προκειμένου να μην πάει ο σύντροφός της στο γήπεδο!

Νίκος Κικίδης
Οπαδοί της Μαρσέιγ

bet365

Ένα σουρεάλ περιστατικό φέρνουν στο φως δημοσιεύματα από τη Γαλλία, τα οποία υποστηρίζουν πως μια νεαρή κοπέλα τηλεφώνησε για... βόμβα στο Μαρσέιγ - Τρουά για να εκδικηθεί τον σύντροφό της.

Ακραία μέτρα φέρεται να πήρε μια νεαρή κοπέλα στη Γαλλία προκειμένου να αποτρέψει τον σύντροφό της από το να πάει στο γήπεδο!

Αν πιστέψουμε άλλωστε διάφορα δημοσιεύματα της χώρας, η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, ενοχλημένη από το γεγονός πως το αγόρι της ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά το Μαρσέιγ - Τρουά, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και τον κατηγόρησε για κατοχή βόμβας!

Συγκεκριμένα η κοπέλα έδωσε την πληροφορία πως ένας άνδρας θα κατευθυνόταν με το λεωφορείο προς το γήπεδο όπου και θα ενεργοποιούσε τον εκρηκτικό μηχανισμό, με τις Αρχές τελικά να τον εντοπίζουν και να τον ακινητοποιούν στο «Βελοντρόμ»!

Όπως αποδείχθηκε ωστόσο ο σύντροφός της νεαρής δεν κουβαλούσε τίποτα επικίνδυνο πάνω του, ενώ η ίδια όταν δέχθηκε επίσκεψη από τις Αρχές παραδέχθηκε πως «ο σύντροφός μου ήθελε να πάει να δει τη Μαρσέιγ, αλλά εγώ ήθελα να κάτσει μαζί μου».

Πλέον έχει οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση, με την Γαλλίδα να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον προσεχή Μάιο.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα