Μέσι: Πιθανότερο να ανανεώσει με την Παρί σύμφωνα με τους Ισπανούς

Μέσι: Πιθανότερο να ανανεώσει με την Παρί σύμφωνα με τους Ισπανούς

Νίκος Κικίδης
Μέσι: Πιθανότερο να ανανεώσει με την Παρί σύμφωνα με τους Ισπανούς

bet365

Στην Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του και μετά το καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι, με την «Mundo Deportivo» να αναφέρει πως οι Γάλλοι έχουν σαφές προβάδισμα απέναντι σε Μπάρτσα και... ΗΠΑ.

Ο Λιονέλ Μέσι φόρεσε την κάπα του βασιλιά στον τελικό του Μουντιάλ απέναντι στη Γαλλία και ολοκλήρωσε το πεπρωμένο του, χαρίζοντας στην Αργεντινή το τρίτο πετράδι στο στέμμα της.

Και με τον απόλυτο στόχο του πλέον ολοκληρωμένο, ο μάγος από το Ροζάριο πλέον στρέφει την προσοχή στη συλλογική πραγματικότητα και το μέλλον της καριέρας του που για την ώρα παραμένει μετέωρο.

Με το συμβόλαιό του άλλωστε με την Παρί να εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, Μπαρτσελόνα και Ίντερ Μαϊάμι προσπαθούν να τον δελεάσουν ώστε να αποχωρήσει σύντομα από το Παρίσι και να ρίξει τίτλους τέλους με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας έπειτα από μόλις δυο χρόνια παρουσίας.

Σύμφωνα ωστόσο με τη «Mundo Deportivo», ένα τέτοιο σενάριο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Αντιθέτως, το πιθανότερο για τον Αργεντινό είναι να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Παρί ενεργοποιώντας τον έξτρα χρόνο που προβλέπεται στο συμβόλαιό του!

Ήδη οι άνθρωποι των Παριζιάνων δουλεύουν πάνω στην επέκταση της συμφωνίας με τον Αργεντινό, τη στιγμή που ο πρόεδρος της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξος για την παραμονή του βραχύσωμου επιθετικού στη Ligue 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα