Αζαξιό - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Έκρυψαν τη μπάλα και «καθάρισαν» Μέσι και Μπαπέ (vids)

Αζαξιό - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Έκρυψαν τη μπάλα και «καθάρισαν» Μέσι και Μπαπέ (vids)

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε εύκολα στην έδρα της Αζαξιό με 3-0. Δυο ασίστ και ένα γκολ ο φανταστικός Λιονέλ Μέσι, δυο γκολ και μια ασίστ ο «killer» Κιλιάν Μπαπέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο μετά την νίκη στο ντέρμπι επί της Μαρσέιγ, καθώς επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Αζαξιό. Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κιλιάν Μπαπέ «καθάρισαν» το ματς αφού συνεργάστηκαν και στα τρία γκολ των Παριζιάνων. Δυο ασίστ και ένα γκολ ο Αργεντινός σούπερ σταρ, δυο γκολ και μια ασίστ ο Γάλλος επιθετικός. Δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών ο Νεϊμάρ.

Oι πρωταθλητές Γαλλίας άνοιξαν το σκορ στο 24' όταν ο Λιονέλ Μέσι έβγαλε με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Μπαπέ σε θέση βολής και ο Γάλλος «killer» δεν... χαρίστηκε. Στο 78' οι Παριζιάνοι... έκρυψαν τη μπάλα. Ο Μέσι πάσαρε στον Μπερνάτ, ο Ισπανός γύρισε στον Αργεντινό, ο οποίος έδωσε την μπάλα στον Μπαπέ και ο Γάλλος με εξαιρετικό τακουνάκι έβγαλε τετ α τετ τον Μέσι, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Κιλιάν Μπαπέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 82' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Μέσι με ακόμα μια εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Γάλλο στο ημικυκλίο, ο οποίος με πλασέ την ώρα που έπεφτε διαμόρφωσε το τελικό σκορ. O Mπαπέ έχει 14 γκολ και μια ασίστ σε 15 συμμετοχές και ο Μέσι σε ίδιο αριθμό εμφανίσεων έχει εννέα γκολ και δέκα ασίστ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα