Αζαξιό - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Έκρυψαν τη μπάλα και «καθάρισαν» Μέσι και Μπαπέ (vids)

Αζαξιό - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Έκρυψαν τη μπάλα και «καθάρισαν» Μέσι και Μπαπέ (vids)

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε εύκολα στην έδρα της Αζαξιό με 3-0. Δυο ασίστ και ένα γκολ ο φανταστικός Λιονέλ Μέσι, δυο γκολ και μια ασίστ ο «killer» Κιλιάν Μπαπέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο μετά την νίκη στο ντέρμπι επί της Μαρσέιγ, καθώς επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Αζαξιό. Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κιλιάν Μπαπέ «καθάρισαν» το ματς αφού συνεργάστηκαν και στα τρία γκολ των Παριζιάνων. Δυο ασίστ και ένα γκολ ο Αργεντινός σούπερ σταρ, δυο γκολ και μια ασίστ ο Γάλλος επιθετικός. Δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών ο Νεϊμάρ.

Oι πρωταθλητές Γαλλίας άνοιξαν το σκορ στο 24' όταν ο Λιονέλ Μέσι έβγαλε με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Μπαπέ σε θέση βολής και ο Γάλλος «killer» δεν... χαρίστηκε. Στο 78' οι Παριζιάνοι... έκρυψαν τη μπάλα. Ο Μέσι πάσαρε στον Μπερνάτ, ο Ισπανός γύρισε στον Αργεντινό, ο οποίος έδωσε την μπάλα στον Μπαπέ και ο Γάλλος με εξαιρετικό τακουνάκι έβγαλε τετ α τετ τον Μέσι, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Κιλιάν Μπαπέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 82' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Μέσι με ακόμα μια εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Γάλλο στο ημικυκλίο, ο οποίος με πλασέ την ώρα που έπεφτε διαμόρφωσε το τελικό σκορ. O Mπαπέ έχει 14 γκολ και μια ασίστ σε 15 συμμετοχές και ο Μέσι σε ίδιο αριθμό εμφανίσεων έχει εννέα γκολ και δέκα ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα