Λυών: Ο νέος της ιδιοκτήτης θέλει να φτάσει τα οικονομικά δεδομένα της Παρί

Newsroom
Λυών: Ο νέος της ιδιοκτήτης θέλει να φτάσει τα οικονομικά δεδομένα της Παρί

bet365

Ο αμερικανός επιχειρηματίας είναι έτοιμος να τα... βάλει με τους πρωταθλητές της Ligue 1

Ο Αμερικανός επενδυτής της Λυών, Τζον Τέξτορ, λέει ότι πιστεύει ότι ο σύλλογός του μπορεί να μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσια με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς σκοπεύει να ξοδέψει σε μια προσπάθεια να αγωνιστεί στη Λιγκ 1.

Οι «λιονέ» δεν έχουν κατακτήσει τον γαλλικό τίτλο από το 2008, ενώ η Παρί έχει καθιερωθεί ως η κυρίαρχη ομάδα στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Όμως, παρά το γεγονός ότι τερμάτισε επτά θέσεις και 27 βαθμούς πίσω από τους νικητές της Ligue 1, ο νέος ιδιοκτήτης της Λυών πιστεύει ότι η ομάδα του σύντομα θα είναι σε θέση να καταρρίψει τους αντιπάλους της που ξοδεύουν χρήματα αφειδώς.

«Δεν μου αρέσουν αυτά τα μοντέλα όπως η PSG. Παρόλα αυτά μεγάλη ομάδα, σπουδαίοι αθλητές, όλοι μας αρέσει να τους παρακολουθούμε. Νομίζω ότι σε τα λίγα χρόνια θα μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους εδώ. Θα εμφανιστούμε και θα ξοδέψουμε. Μπορούμε να έχουμε τόσο κεφάλαιο στον ποδοσφαιρικό μας σύλλογο όσο ο Εμίρης του Κατάρ».

Ο Τέξτορ είναι ένας επιχειρηματίας που ήταν στο παρελθόν εκτελεστικός πρόεδρος της fubo TV. Ο Αμερικανός υποσχέθηκε μεγάλες δαπάνες ως μέρος της αγοράς του, μια ένεση 86 εκατομμυρίων ευρώ (90 εκατομμύρια δολάρια) ως μέρος μιας συμφωνίας που αποτίμησε τον σύλλογο σε περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ (840 εκατομμύρια δολάρια).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα