Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ δεν έχει σκοπό να φύγει από τους Παριζιάνους

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ δεν έχει σκοπό να φύγει από τους Παριζιάνους

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ δεν έχει σκοπό να φύγει από τους Παριζιάνους

bet365

Καμία διάθεση να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ο Νεϊμάρ, για τον οποίο βέβαια η διοίκηση της γαλλικής ομάδας επιθυμεί την αποχώρηση του από το ρόστερ.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας δεσμεύεται με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2025 (έχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο) και πρωταρχικός του στόχος είναι να συνεχίσει να βρίσκεται στη γαλλική ομάδα μαζί με τον φίλο του Λιονέλ Μέσι και τον Κιλιάν Μπαπέ.

Παρά τις φήμες που κυκλοφορούν στη Γαλλία, ο πρώην μεσοεπιθετικός της Μπάρτσελονόνα αισθάνεται άνετα στους πρωταθλητές της Γαλλίας και στο Παρίσι και δεν τον ανησυχούν οι πληροφορίες που τον αναφέρουν ως βασικό υποψήφιο για αποχώρηση.

Τα δημοσιεύματα πάντως συνεχίζουν κι αναφέρουν ότι επιθυμία της διοίκησης είναι να αποδεσμευτεί τον Νεϊμάρ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας. Πάντως οι ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αστέρα δεν είναι πολλές για την ώρα.

Μόνο η Νιουκάστλ των Σαουδάραβων έχει στη λίστα της τον Νεϊμάρ αλλά δύσκολα θα προχωρήσει σε κάποια κίνηση, μιας και ο παίκτης δεν θέλει να μετακομίσει στην Βορειοανατολική Αγγλία για να παίξει για τις «καρακάξες».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα