Ligue 1: Μοιρασιά για Νις και Ρεν, «γκέλα» της Λιλ με την ουραγό Μπορντό

Βασίλης Μπαλατσός
Στη Νίκαια η Νις και η Ρεν έμειναν στην ισοπαλία (1-1), ενώ η πρωταθλήτρια Λιλ «γκέλαρε» εντός έδρας με την ουραγό Μπορντό (0-0), η οποία έπαιζε για περίπου 60 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα.

Νις και Ρεν αναδείχθηκαν ισόπαλες στη Νίκαια με σκορ 1-1 και έδωσαν την ευκαιρία στη Μαρσέιγ να ξεφύγει στη δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς αν κερδίσει την Κυριακή (3/4) τη Σεντ Ετιέν. Θυμίζουμε πως το παιχνίδι των Μασσαλών με τους «Στεφανουά» ήταν να γίνει σήμερα (2/4), όμως αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.

Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις ο Άντι Ντελόρ έβαλε τη Νις μπροστά στο σκορ στο 67' με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ατάλ, όμως ο Μαρτέν Τεριέ ισοφάρισε για τη Ρεν στο 78' και το 1-1 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Η ομάδα της Νίκαιας παρέμεινε στην τέταρτη θέση με 51 βαθμούς, ενώ η Ρεν ισοβαθμεί με τη Μαρσέιγ στους 53 βαθμούς, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.

Στο άλλο ματς της 30ης αγωνιστικής της Ligue 1 η πρωταθλήτρια Λιλ «κόλλησε» στη «λευκή» ισοπαλία με την ουραγό Μπορντό μέσα στo«Stade Pierre-Mauroy». Oι «Λιλουά» μάλιστα αγωνίστηκαν από το 35' με αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Κουατένγκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα τους έδιναν τους τρεις βαθμούς και έμειναν στην 6η θέση της βαθμολογίας με έναν βαθμό λιγότερο από το Στρασβούργο.

Βαθμολογία: