«Ο Ζίνταν αναλαμβάνει την Παρί και ζήτησε την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο»

Κώστας Τόπας
«Ο Ζίνταν αναλαμβάνει την Παρί και ζήτησε την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ένα βήμα μακριά από το να αναλάβει τα ηνία της Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αγγλία, ο Γάλλος τεχνικός έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η πιθανή αποχώρηση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο και η έλευση του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν φαίνεται όλο και πιο κοντά. Ο Γάλλος και πρώην προπονητής της Ρεάλ, έχει ήδη πει «όχι» στο Κατάρ, καθώς επιθυμία του είναι να επιστρέψει στους πάγκους για λογαριασμό των Παριζιάνων το καλοκαίρι.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να ξεκινήσουν από τώρα τον σχεδιασμό της ομάδας. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mirror» ο 49χρονος τεχνικός έχει ήδη βάλει στο τραπέζι το όνομα του πρώτου αιτήματός του ως μελλοντικός προπονητής της γαλλικής ομάδας.

Κι αυτό δεν είναι άλλο πέρα από του Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Ζιντάν έχει ήδη συνεργαστεί με τον Πορτογάλο αστέρα στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, γνωρίζει ποια είναι τα δυνατά του σημεία και θεωρεί ότι μπορεί να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας. Επιπλέον, διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον 37χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος όπως φαίνεται δεν περνάει και τις καλύτερες του ημέρες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να υπογράψει τον «CR7», ωστόσο η απάντηση που είχε λάβει δεν ήταν θετική. Ωστόσο, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, αυτή τη φορά ο Κριστιάνο δείχνει αποφασισμένος να πει το «ναι» στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί δίπλα στους Λιονέλ Μέσι και τον Νεϊμάρ στη γαλλική πρωτεύουσα, υπό την καθοδήγηση του Ζινεντίν Ζιντάν!

Ολα αυτά βέβαια, όπως συνεχίζει κι αναφέρει η «Daily Mirror» προϋποθέτουν την απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από την τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα