Παρί Σεν Ζερμέν: Σε επαφές με την Τότεναμ για τον Εντομπελέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Σε επαφές με την Τότεναμ για τον Εντομπελέ

Βασίλης Μπαλατσός
Παρί Σεν Ζερμέν: Σε επαφές με την Τότεναμ για τον Εντομπελέ

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν «ψάχνεται» για την ενίσχυση της στη μεσαία γραμμή και σε αυτό το πλαίσιο βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τότεναμ για την απόκτηση του Τανγκί Εντομπελέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κινείται στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου για την απόκτηση ενός μέσου, έχοντας ξεχωρίσει και προχωρήσει την περίπτωση του Τανγκί Εντομπελέ της Τότεναμ.Οι Παριζιάνοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τα «Σπιρούνια» με τα δυο κλαμπ να ψάχνουν τη «φόρμουλα» για την επίτευξη της συμφωνίας, ενώ από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί την επιστροφή του στη Ligue 1 για λογαριασμό της Παρί.

Τη δεδομένη στιγμή το πιο πιθανό μοιάζει ο δανεισμός του 25χρονου χαφ από τους Λονδρέζους με οψιόν αγοράς, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο έμψυχου ανταλλάγματος, εάν βρεθεί η κατάλληλη περίπτωση ποδοσφαιριστής από το ρόστερ των Γάλλων. Ο Εντομπελέ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τότεναμ μέχρι το 2025 και φέτος μετράει 16 συμμετοχές με δυο γκολ και μια ασίστ, σε συνολικά 886 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα