Λανς - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Ο Βαϊνάλντουμ έσωσε το βαθμό για τους Παριζιάνους

Βασίλης Μπαλατσός
Λανς - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Ο Βαϊνάλντουμ έσωσε το βαθμό για τους Παριζιάνους

bet365

H Λανς βρέθηκε κοντά στη νίκη κόντρα στη Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ με κεφαλιά έκανε το 1-1 και έσωσε τον βαθμό για τους Παριζιάνους. Ανατροπή για τη Λιλ, «γκέλαρε» η Μαρσέιγ.

H Λανς ήταν εξαιρετική στην αναμέτρηση με τη Παρί Σεν Ζερμέν και έφτασε μια «ανάσα» από τη νίκη, όμως οι Παριζιάνοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90+2' σε 1-1 και να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κρατούσε τη μπάλα, όμως η Λανς ήταν απειλητική στις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 62' με τον Φοφανά να σουτάρει εκτός περιοχής και τον Κέιλορ Νάβας να μην έχει τη κατάλληλη αντίδραση. Η Λανς θα μπορούσε να βρει και δεύτερο τέρμα, όμως δε τα κατάφερε και εν τέλει το «πλήρωσε». Στο 90+2' ο Κιλιάν Μπαπέ έκανε τη σέντρα και ο Βαϊνάλντουμ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1, με τη Παρί να διευρύνει στα οκτώ παιχνίδια το αήττητο σερί της στη Ligue 1.

Ανατροπή με αυτογκόλ για τη Λιλ

H Λιλ δυσκολεύτηκε, όμως πήρε μια δύσκολη νίκη κόντρα στη Τρουά με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γρήγορο γκολ του Τριστάν Ντινγκόμ μόλις στο 6'. Οι πρωταθλητές Γαλλίας απάντησαν με γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος, καθώς στο 48' ο Ντέιβιντ έκανε το 1-1 με τον 11ο φετινό τέρμα του. Οι «Λιλουά» έχασαν σωρεία ευκαιριών, όμως η «λύτρωση» ήρθε στο 85' με τον Ζιμ Ζιραντόν να μπαίνει στη τροχιά του σουτ του Ντέιβιντ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για την ολική ανατροπή.

Η Μπρεστ έκανε την ανατροπή μέσα στο Βελοντρόμ

Η δεύτερη Μαρσέιγ μετά από δύο σερί νίκες στη Ligue 1, ηττήθηκε από τη Μπρεστ με 2-1 μέσα στην έδρα της και μάλιστα με ανατροπή. Οι Μασσαλοί άνοιξαν το σκορ στο 29' με τον Ζέρσον, κάνοντας το 1-0 του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μέρος η Μπρεστ βρήκε γρήγορο γκολ, στο 52', με τον Μπουμπακάρ Καμαρά να κάνει χέρι μέσα στη περιοχή και τον Ρομέν Φεβρ να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα. Ο ήρωας της Μπρεστ ήταν ο Φρανκ Ονορά, ο οποίος σε μια επικίνδυνη αντεπίθεση στο 70' έκανε το 2-1 και χάρισε τη μεγάλη νίκη στη Μπρεστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα